ANNONS

Snittar – Rågbröd med saffranskräm och apelsin

/

Dessa tilltugg har redan varit med en gång på bloggen men tål att tipsas om igen. Nu också med lite bättre bilder så man ser hur de ser ut.

RÅGBRÖD MED SAFFRAN OCH APELSINKRÄM

Några skivor grovt rågbröd

100 g färskost (typ Philadelphia)

0,5 g saffran

0,5 dl creme fraiche

Ljus sirap

3 apelsiner

Färsk timjan

Gör såhär:

1) Skär upp brödet i mindre fyrkanter.

2) Blanda creme fraiche, färskost och saffran. Låt stå i kylen en stund.

3) Riv skalet på apelsinen.

4) Lägg på lite av saffrankrämen på varje bit bröd. Strö över lite apelsinzest. Ringla över ljus sirap över varje bröd. Avsluta med att klippa över lite färsk timjan.

2
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00