Tidig morgon

Godmorgon!

Vaken sen halv 4, men jag somnade typ kl 17 igår…. haha. Skulle bara vila lite men det blev lite mer än vila. Vaknade till vid 22.30 och åt en knäckemacka med julskinka och senap på och så somnade jag igen. Så skönt med mycket sömn ibland!

Min vy just nu. Lite mysigt med julgranen tänd, datorn med fotoprogrammet igång som jag sitter och jobbar med och Majlis som kör morgontvätt av stjärten.

Idag ska jag ladda min kamera så det blir lite bättre kvalitet på bilderna här. Det är så mööööörkt. Så otroligt svårt att få till hyfsade bilder denna tiden på året. Måste nog införskaffa mig sånt studioljus med softboxes som hjälper till med ljuset. Det är sån stress nu att hinna med all fotografering dagtid, men med sånt studioljus får man lite hjälp med att det ser ut som dagsljus.

Hejsaaaan!

Älskar dessa långa tändstickor från Claes Ohlson. Älskar doften, älskar att man hinner tända 48 värmeljus med en sticka, älskar den runda behållaren. Sa jag att jag älskade den? Finns HÄR, såg att det var nedsatt i pris nu.

Här tänder jag ljus dagligen. Älskar mitt fina Mateusfat med alla julkulorna och dom underbara i porslin från Dollarstore.

De här burkarna står framme hela tiden. En burk med pepparkakor och en med dessa ljuvliga kardemummaskorpor. De är mer kakor än de är skorpor skulle jag säga. Jag som är en fullständig sucker för kardemumma kan stå och dofta ned i den här burken flera ggr per dag!

Japp, det var en liten rapport här hemifrån. Nu plingade det till, glasen i ugnen är färdigbrända.

Senare idag åker vi och lämnar Milo hos farmor o farfar, sen åker vi mot Stockholm och vänner för lite storstadshäng. Vi ska tydligen börja med vinlunch…..jag som dricker så sällan lär ju ta varannan vatten idag. Tål ju tammefasen ingenting längre. 2 glas bubbel så börjar jag och jåla. Sen blir det lite julklappsshopping och ikväll så avslutar vi med en avsmakningsmeny och så bor vi kvar på hotell. Jäkla trevligt alltså!

Jag kommer uppdatera min story på Instagram (< länk) under tiden såklart så vill ni hänga med så kollar ni där.

Vi hörs lite senare kompisar!

Kram Nina

PS: Det kommer ut nya glas i webshop under dagen.

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linnea
Linnea
5 years ago

heej!
Jag undrar om du (eller någon annan här inne kanske??) har några tips på bra handvispar när man gör såser? 🙂 ska ge en såskurs till min sambo i julklapp och tänkte att det kanske är en bra idé med en visp också 😉
ha en fin dag!

Kram Linnéa

Eva
Eva
5 years ago

Varför kommer inte kommentarerna med när man kommenterar? Kommenterade din katt igår men den kom inte med.
Brukar vara så ibland.
Skrattade lite åt din katt och undrade hur den var skapt
Tar Morgongymnastiken till en helt ny nivå
I

niinis
niinis
Reply to  Eva
5 years ago

Tyvärr verkar det vara så att vissa kommentarer trillar bort, händernas öd. När jag kommenterar tillbaka. Har inte sett att du kommenterat min katt men du har helt rätt, något knas är det med henne!

Nästa inlägg

Perfekta köttbullar

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x