MÅNDAGLISTAN

Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för Cellbes.

Godmorgon raringar!

Åh helskotta vad det snöat här hos oss. Som vanligt när de snöar här i våra trakter blir det kaos. Tony åkte strax efter 7 i morse och nu ringde han och hade säkerligen 1 timma till innan han var framme. Just nu är klockan 8.30. Detta är en resa som i regel tar max 45 min. Jag beundrar verkligen folk som bilpendlar, jag skulle bli knäpp i skallen!

Tänkte kicka igång veckan med en MÅNDAGSLISTA som vanligt!

Hur ser din dag ut idag?

Det blir en hel del jobb vid datorn här i soffan i sällskap av vår julgran som lyser upp så fint och så Majlis som aldrig lämnar min sida. Sen ska jag städa, ska ta tag i julstädningen på allvar nu. Även om vi inte ska vara hemma så är det mysigt att komma hem till ett julstädat hem. Ska också skicka massa glas som beställts, så roligt att ni var många som verkade gilla dem! ❤️

Vad var bäst med förra veckan?

Mycket! Jag fick umgås med massor av vänner, det var nog det som var bäst!

Vad var sämst med förra veckan?

Skitsjukdomen var sämst. Hälsade på en vän som precis opererat sig och har i dagens läge inte fått direkt några bra odds för sin framtid. Otroligt känslosamt och jag är så bitter och förbannad på den jävla sjukdomen. Schas ditt as till sjukdom!

Har du gråtit något?

Oh ja! Tror inte det hänt att jag inte gråtit någon vecka? Är jag ensam om att gråta ofta?

Veckans recept?

Måste bli detta superenkla och goda receptet på julgodis!

Veckans tips?

Måste tipsa om julens skönaste pyjamas som jag just åkte och lämnade Milo till skolan i. Så skönt att bara ta på sig jackan och vinterkängor och brassa till skolan i. Det är kampanj på den just nu och du hittar pyjamasen här. Alltså sorry för jag ser ut som en slashas men jag klev nästan bara upp ur sängen och åkte. Måste bara slå ett extra slag för pyjamasen. Hur skönt?! Alltså jag skulle kunna bo i den här. Måste köpa många många fler pyjamasar, den här årstiden är det verkligen guld!

Veckans planer?

Helt klart mest att packa för vår vecka i fjällen. Majlis ska också åka med så jag är lite nervös i magen hur det ska gå? Hon är inte van att resa direkt. Man fick ta med sig husdjur till en liten extra kostnad. Så bra att det fanns en djurvänlig stuga också! Har läst på att man ska spraya med något som heter Feliway som gör dem lite lugna så det ska inhandlas idag. Har du några andra bra tips så får du gärna tipsa mig!

Veckans fundering?

Ja det har varit mycket julfunderingar. Allt som ska tillagas och bakas, listor har skrivits och allt man ska komma ihåg att ta med sig. Är jag konstig om jag funderat på vilket julpynt jag ska ta med mig till stugan?

Veckans önskning?

Att allt kring packning och planering gå så smärtfritt som möjligt. Är i PMS land igen så nu behöver jag all kraft och flyt som finns.

Vi hörs lite senare hörni!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Senapssås

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x