Mysig eftermiddag

Hej på er!

Nu har jag betat av ytterligare en julfilm, tror att det är min fjärde som jag tittat på. Äääääälskar att titta på julfilmer såhär i Decembermånad. De kan i stort sett vara hur cheezy som helst och jag älskar’t ändå. Bara det är lite julkänsla och feelgood så är jag beredd att ge ca 1,5 timma av mitt liv, det får mig att må bra och mysa lite extra!

Idag såg vi den här. Milo hade sett den innan mig och tyckte det var en av de bästa filmerna han sett. Nu förstår jag honom, den var grymt bra! Jag som älskar både Kurt Russel och hans vackra fru Goldie blev överlycklig av den! Se den!

Blev take away med toksen lunch för mig till filmen. Älskar att äta vid TV:n. Helst om man äter själv, då är TV:n som sällskap ett måste.

Apropå julfilmer….. andra julfilmer jag sett är: The Princess switch, en kärleksfilm som utspelar sig runt julen. Gillade den! Christmas Weddingplanner var också bra. A Christmas Prince var en sån feelgood film. Fred Claus tokgillade jag och det blev inte sämre av att Vince Vaughn hade en av huvudrollerna, tycker han är asbra som skådis. Några som är kvar på listan är The Holiday Calendar och Christmas with a view.

Apropå julfeeling så blev lite julklappar inslagna idag. Känslan med julen blir alltid lite mer påtaglig med lite klappar under granen.

Julfeelingen blev heller inte sämre av all snö som trillat ned! Världen ljusnade igen en smula. En i familjen längtar så vansinnigt till julledighet, nu räknar vi verkligen ned dagarna här. Ska bli skönt att vara lediga tillsammans allihopa.

Hörni, snart vänder det igen. På fredag är vintersolståndet och det brukar vara årets kortaste dag. Det är då solen står som lägst på norra halvklotet. Dagen efter börjar dagarna att bli längre, wiooooooo! HAPPY!

Nu såg jag att det går repris på tidigare ”Jul med Ernst”, måste titta!

Vi hörs senare.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
5 years ago

Gillar också lite cheezy julfilmer men har inte sett nån i år, än.
På tal om cheezy så kollar jag på serien Chesapeake shores på Netflix. Gullig o rar serie o liiite feelgood .

niinis
niinis
Reply to  AnsoAnna
5 years ago

Tack för tips! ❤️

Maggda
Maggda
5 years ago

Kolla viaplay, där finns det massor av julfilmer. Har redan betat av tre st kärleksfulla julfilmer, älskar att drömma mig bort i alla julfilmer.. Släppa allt för 1,5 timme..

Nästa inlägg

Hemgjord sötstark senap

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x