Räddmojänger

Mitt i natten för mig….

..somnade ifrån mat och allt och vaknade här i soffan. Märkligt beteende det här med mina tider. Måste nästa  göra någon efterforskning kring varför min (och min mammas och min morfars) biologiska klocka går bananas såhär års.

Jag blev fasen för snål såhär precis innan jul, ett par icebugs gick på 2000 spänn. Jag fick hicka och kände att det nog får prioriteras längre fram.

Hittade dessa istället. Små gummimojänger som jag trär på mina skor jag har nu. Är det nu man blev tant på riktigt? Träffade min vän Arne vid kassan inne på Intersport, Arne är pensionär så jag tänkte det är bäst att fråga en som vet direkt?

”Blev jag tant på riktigt nu när jag köpte såna här” frågade jag Arne?

Arne skrattade och så sa han att det nog var precis det jag inte blev eftersom jag inte kommer bryta någonting nu. Haha….det ligger något i det. Imorgon ska jag i alla fall testa hur de är?

Nä, ska fortsätta sova här nu tänkte jag. Natti natti! ❤️

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anette i Malmö
Anette i Malmö
5 years ago

Hej Nina. Alltså dom där gummimojängerna med små broddar under är ju bara så bra. Har haft mina i flera år nu och är guld när man går med hundarna. Slipper gå och spänna sej och få ont överallt av det. Känns lite kymiga att gå med i början men sen så. Bästa.

Elin
Elin
5 years ago

Jag tänker köpa ett par sånna till mig med. Kanske är det ett ålderstecken att se till att man kan gå avslappnat utan att ramla men det kan jag ta. Jag har ett par icebugs oxå men de behöver jag köpa ett par likadana till fast utan broddarna så jag kan gå med dem i affärer och på bussen.

Nettan i Sumpan
Nettan i Sumpan
5 years ago

Jag, har broddar som man skruvar dit med en liten skruvmejsel, direkt under skon. guldvärda på löparskorna. Finns på Löplabbet.
Bara skruva ur när det inte är säsong sen.

Nästa inlägg

Snygga nyårssminkningar

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x