Bagar/kockartist

Gokväll vänner!

Jag är vaken, helt jädra crazy banana. Men jag kan lugna er med att jag la mig på soffan efter 8 timmars bak och julmatsfix och somnade i 3 timmar. Helt sjukt! Var helt slut tror jag.

Det blev en sorts sill för burkarna tog slut, måste ut och köpa nya imorgon. Den här sillen är magisk, den kommer du få recept på.

Sen bakade jag knäckebröd i flera timmar, herrminjäklajeee vilken tid det tog. Det är första gången jag bakar sånt här bröd och kan säga att det var så sjukt gott så det var värt all tid det tog! Tony var lyrisk, han har gått och ätit på det hela kvällen. Recept kommer!

Bakade också ostkakor. Provsmakade, kunde inte låta bli. Alltså ostkaka är bland det godaste jag vet, även om jag är lite känslig mot mandel så är det lätt värt lite kli för jag bara älskar smaken. Så galet gott alltså. Bakade dom lite annorlunda också så det ska bli kul att bjuda på receptet sen.

Slut som bagar/kockartist. Ska nog börja röra mig mot sängen för att fortsätta sova. Imorgon är det en massa fix igen och så ska allt packas för avfärd på fredag.

Önskar dig en skön kväll och säger natti natti redan nu.

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene
Helene
5 years ago

Mycket gott du har gjort! Har du recept på ostkakan du gjorde på instagram??

Nästa inlägg

Rödvinssås med smak av lakrits

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x