Julklappsshopping

Ja men lite rekord sådär att jag fortfarande är vaken. Somnade en liten stund när vi åkte hem frän Västerås, fick mig väl en redig powernap så jag nu orkar hålla mig vaken.

Idag åt vi lunch på ett av vår lilla småstads bästa ställen. Bombance heter det och är faktiskt rätt så välkänt i Sverige. Kommer du hit nångång eller rentav bor här men ännu inte varit där, gör ett besök. Idag kom det in en nätt liten sallad innan själva lunchen. Allt var gott, det är det alltid!

På eftermiddagen sen kvistade vi till Västerås. Nya pjäxor och ryggskydd till Milo skulle inhandlas. Blev de där svarta med märket HEAD.

Vidare mot Erikslund också för det sista. Avslutade sen med en liten fika på Espresso House. Älskar det stället och ännu mer deras kolapaj. Den får smaklökarna att dansa salsa tammetusan.

Dock så är jag lite besviken, de senaste…. ja säkert 7 gångerna som vi fikat där så har de haft slut på koffeinfritt kaffe. Ja men jag blir lite tjurkärring då. Okej ett par ggr om det råkat ta slut men kom igen. Eller är det för besvärligt att göra så de låter det vara, beställer inget nytt helt enkelt. Äsch, vetintejag…..

Ja men alla sätt är bra förutom dom dåliga. Gick alldeles utmärkt att åka såhär!

Yes! Äntligen fick jag tag i det här. Spray och rumsspridare. Nu ska vi se om Majlis blir lugn eller om det är hittepå?

Rumsdoften sätter man i ett uttag, sprayen ska jag spraya hela hennes bur med.

Japp, det var det! Nu ska jag sova hörni. Nqtti natti fina bloggisar.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Karin
Karin
5 years ago

Tycker det fungerar bra. Du måste dock göra det i förväg. De använder det i kattrummen på Ultuna.

al68
al68
5 years ago

Jag tycker Feliway funkar, jag brukar spraya det när vår lille katt ”kloar” på nått ställe som han inte skall. Lycka till med Majlis och bilfärden.

Nästa inlägg

Nyårsoutfit

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x