MÅNDAGSLISTAN

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes & Na-kd

Godmorgon!

Swoosch så var det måndag igen, det är då själva fasen hur fort en helg går alltså?! Känns som man hinner andas ut lite och så är det måndagmorgon. Well well, veckorna brukar också gå fort så snart är det ju helg igen.

Jag kickar igång denna veckan med en MÅNDAGSLISTA!

Hur ser din dag ut idag?

Idag består hela dagen av jobb. Några recept ska bakas, ska påbörja nästa målning och så ska veckan planeras. Hinner nog med några maskiner tvätt och plock här hemma också. Jag plockar typ varje dag….. gör ni det?

Vad var bäst med förra veckan?

Vår sköna helg. Vi hann med vänner, vi hann med slapp hemma i soffan en heldag, god mat och familj. Vad mer kan man begära?

Igår hade Milo verkligen önskat sig Mc Donalds så då åkte vi dit på en sen lunch. Här i småstaden hade de börjat med bordsservering.

Milo knäppte av en bild på mig när vi var på väg in till svärisarna på lite eftermiddagsmys igår. Så ja, helgen blev förra veckans bästa.

Vad var sämst med förra veckan?

Svårt att komma på något som kändes som sämst faktiskt, vet inte om jag ska byta ut den här punkten? Känns liksom trist att fokusera på sånt som var sämst….det brukar ni oftast få veta ändå.

Har du gråtit något?

Japp, låg och kollade Facebookklipp i lördags så då rann det en del tårar. Bl a en pappa som fick frågan av sin son om att vara hans bestman på bröllopet. Han blev så rörd och grät, då gjorde såklart jag det också.

Veckans fundering?

Fick en beställning på en tavla och fundera en del på den innan jag målade den. Jag brukar fundera på en målning i några dagar innan jag börjar. Så oftast har jag den liksom klar i huvudet innan jag börjar.

Såhär blev den till slut. Nu pryder den en nybliven 20 årings vägg i hennes nya hem. Hon blev väldigt glad över sin nya tavla och det gjorde mig väldigt glad!

Veckans planer?

Denna veckan ska nog vår fjällenresa spikas. På lördag ska vi fira exet Magnus som fyller 50 år! Otroligt att han är 50, han var ju nyss 18. Annars är det mest vardag och jobb denna veckan.

Dagens tips?

Vill tipsa om mina favvojeans ”of all time”. Jag köper inga andra jeans nu. Det finns inga som är sååå perfekta, sköna, lagom i midjan, massor med stretch, tajta i benen och så sköna på. Nu har de fått in dem igen och jag beställde direkt ett par i alla färger. Har slitit ut de andra jag hade. Satt ihop några collage för att inspirera till hur mycket ett par jeans passar till! Det är just dessa jeans jag har på mig på bilden här ovan.

Väska

Väska

Väska

Veckans recept?

Vill tipsa dig om mina energibars. Fantastiskt goda och perfekta mot sötsug och som mellanmål. Jag brukar äta en till kaffet på eftermiddagarna när jag bakat dessa. Jättegoda!

Veckans önskning?

Halt på vägarna nu så jag önskar att alla mina nära och kära håller sig uppepå dem och tar det lite lugnt. ❤️

Hörni, nu ska jag jobba vidare här så hörs vi lite senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny
Jenny
5 years ago

Supersnygga jeans! Jag skulle absolut kunna tänka mig att köpa dom 🙂 Jenny

niinis
niinis
Reply to  Jenny
5 years ago

Dom är toppen! Älskar dom verkligen, bästa jag haft!

Carina S.
Carina S.
5 years ago

Snygga jeans o verkar sköna, ska man ta sin vanliga storlek eller hur är dom i storlek?

niinis
niinis
Reply to  Carina S.
5 years ago

Ta din vanliga storlek! Då sitter dom som en smäck!

Lenkan
Lenkan
5 years ago

Ville ha receptet på energibars men hamnade på Cellbes

niinis
niinis
Reply to  Lenkan
5 years ago

Vaaa? Ändrar direkt…. haha! Tack!

anna
anna
5 years ago

Tavlan var verkligen jättefin 🙂

niinis
niinis
Reply to  anna
5 years ago

Tack snälla du! ❤️❤️❤️

Susanne
Susanne
5 years ago

Vilken otroligt snygg tavla. Supervacker.

niinis
niinis
Reply to  Susanne
5 years ago

Tack snälla du! ❤️

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x