Fynda skönhet

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel

Måste in och tipsa dig om att NordicFeel har 20% på allt i 24 timmar. Tänkte jag skulle tipsa om några favoriter som jag hittat där.

Läppenna

Ett av mina absoluta favvoläppglans som jag faktiskt inte klarar mig utan, har alltid det på mig då det ju också är mjukgörande. Perfekt istället för lypsyl. Läppennan är grym. Krämig, snygg och så himla bra på att sitta länge.

Contouring stick

Ja, detta är en ny ”lovey-dovey” i mitt liv. Contouring stick som det heter är precis vad det handlar om. Att framhäva och bygga skuggor i ansiktet gör mer än man någonsin kan ana i ett ansikte.

Här ovan ser du skillnaden rätt så markant. Till vänster är utseendet rätt platt om du förstår vad jag menar? Medan på bilden till höger så poppar hennes drag ut på ett helt annat sätt. Detta är varför jag älskar contouring. Den kan verkligen göra underverk och låta dina vackra drag komma fram på ett helt annorlunda sätt.

. Älskar flaskan, den är vacker och ser exklusiv ut. Den här kan jag rekommendera alla att köpa i julklapp till någon man tycker om. Den är sååå fin! Alltså doften är så svår att förklara men jag förstår att de kallar den exklusiv. För det är precis det den doftar. Den är sexig på något vis säger jag….. jag älskar den!

Bästa foundationborsten of all times. Använder den här varje gång jag har på foundation. Släpper ifrån sig perfekt mängd och gör det jämnt och snyggt.

Ja rusa in och kika om du kan hitta någon favorit! HÄR hittar du allt.

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida
Frida
5 years ago

Åh tack för tips!!
Älskar fina sminktips!! Klickade hem countorings-sticket. Blev dock osäker på färgen . Jag tog medium light. Vilket färg har du? Kraam fina du!

Nästa inlägg

Att andas för att må bättre

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x