#prayforjulen

Åh, en sak att bli lite lättad över. En liten flicka på 6 månader blev ”stulen” med barnvagn och allt när mamman var och hämtade storasyskonet på förskolan. Hon lämnade barnvagnen utanför i 5-10 minuter och när hon kom ut var flickan borta.

Vilken fruktansvärd panik det måste ha varit. Jag kan inte ens fantisera om hur fruktansvärt det måste vara. Gråter av bara tanken.

Flickan hittades drygt 2 timmar efter hon försvann ca 6 km ifrån förskolan. Ett vittne har kontaktat en väktare om en barnvagn på en parkering utanför Coop. Nu misstänks en kvinna i 40 årsålder som setts på en övervakningskamera. Flickan var i alla fall välbehållen.

Fatta?! Vilken lättnad?! Men dessa stackars föräldrar kommer vara ärrade för livet. Idag kan man tydligen inte lämna sina barn någonstans med risk för att någon antingen ska ta dem eller att något annat hemskt ska hända. Vad finns det för jäkla idioter i vår värld? Jag får en stor klump i magen av ditåt vår värld verkar vara på väg?

Så glad att flickan är ok! Tack gode tid! ❤️

Dock så har jag en klump kvar i magen. Har ni läst om den lille pojken i Spanien som trillat ned i ett brunnshål som är 100 meter djupt? Imorgon förväntas de komma fram till pojken. Han har suttit där sen förra söndagen. Mitt hjärta går sönder!

Jag fick veta det här med pojken idag. Det har gått mig förbi fullständigt så jag hade inte en aning. Kan inte sluta tänka på det nu. Lilla hjärtat! ❤️

Orkar inte vara såhär känslig ibland. Detta upptar all min tid nu känner jag. Behöver verkligen göra något annat nu så jag kan tänka på annat.

Snälla ni, kan vi inte tillsammans be till högre makter för den här lille pojken nu?

#prayforjulen

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

I love puderrosa

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x