Fixa hallen

Morning!

Inatt sov jag så dåligt och känner att jag är lite ur fas rent själsligt. En månads förkylning kanske är orsaken, jag vet inte men känner mig inte så bra idag…tack och lov så är förkylningen på väg att bli bättre. Vågar knappt skriva det, är det som det varit så kan man plötsligt ha ont i halsen och allt börjar om. Hoppas verkligen inte!

Igår efter att Tony kom hem från jobbet så åkte vi till IKEA. Jag har påbörjat att fixa med vår hall. Det är många projekt på gång nu. Vi ska byta sovrum med Milo, vi ska måla om vårt gamla sovrum som ska bli Milos nya rum. Vi ska göra i ordning ett träningsrum nu mär Thedde flyttat helt och hållet och till sist ska Elliots rum målas och fixas. Allt på en gång! Det är lika bra nu när man ändå håller på ju!

Men vi börjar med hallen. Vi har ju helt öppen planlösning, så när man kliver in i hallen så kliver man in rakt i vårt vardagsrum/kök på nåt sätt. Därför behöver hallen vara fin, praktisk och lite ”städad” så att säga. Vi behöver också mer plats till gästers jackor. Vi har ett ”hål i väggen” där vi hänger jackor men det räcker typ till våra egna jackor och skor.

Igår köpte jag en stång, ska täcka över hålet med sammetsgardiner så man slipper se röran där bakom.

Någon som myser på golvvärmen bredvid ”mammas” skor.

Nu har den här hyllan (som jag ser nu sitter helt snett dessutom) fått agera klädhängare. Blir så rörigt intryck med den på något sätt så nu ska jag fixa till lite här.

Är man trött så är man! Haha…. han fick plats i korgen på Ikea och fick gömma sig under en lampskärm.

Hittade denna vackra växt igår. Jag älskar den verkligen. Den heter Corokia och kan vara en av de känsligaste växter som finns så jag skulle förmodligen ha ihjäl den direkt.

Nu ska jag beställa gardinerna som ska sitta i hallen. Tror att det blir gråa sammetsgardiner som är extra långa. Köpte såna stora ringar så att det ska vara enkelt att dra isär gardinerna när man ska ha något där bakom.

Visar er sen när jag får ordning på den här delen. Måste klura lite hur det blir bäst.

Nähe, nu ska jag jobba vidare här. Vi hörs lite senare.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
5 years ago

Det blir nog jättefint. Jag håller också på och gör om min hall,fast jag gjort det förra året. Jag blev inte nöjd då..En hall blir så lätt rörig och stökig.Så den här gången ska jag försöka få undan så mycket som möjligt.Jag har börjat detta projekt lite lugnt för att övertyga mannen hur viktigt det är.Han ser inte riktigt poängen än. Och sen har jag köpt en 15 kg spegel, hoppas väggen håller till den!!

Karin
Karin
5 years ago

Ni kan inte köpa en 80 el 100 cm bred pax med djup 55 cm och sätta rakt ut från väggen där hatthyllan sitter. För mer förvaring och så att det blir mer en hall?

niinis
niinis
Reply to  Karin
5 years ago

Njaaa, bra idé men vill ändå få känslan av att det är öppet…. dock så hade förvaringen varit guld värd!

Karin
Karin
Reply to  niinis
5 years ago

Förstår dig! Mindes inte hur det exakt ser ut hos dig. Har legat med influensa en vecka och plöjt serien Fixer Upper och fascinerats över att deras entré i USA alltid är rakt in i vardagsrummen… fast utan någon som helst förvaring! Hur gör dom med alla leriga barnkläder? ‍♀️

Karin
Karin
5 years ago

Forts. Och kanske klä in den i samma panel för att få en genomgående look!

Eva
Eva
5 years ago

Förlåt men det ser ut som hatthyllan sitter snett. Nån centimeter ner på vänster sida. Alltså sånt kan störa mig, hihi
Tänkte i fall ni inte sett det

niinis
niinis
Reply to  Eva
5 years ago

Det står i mitt inlägg också….

Eva
Eva
Reply to  niinis
5 years ago

Haha ibkand läser man riktigt dåligt

Nästa inlägg

Erbjudande på skönhet

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x