Längtar

Gokväll på er! ❤️

Jag som sov som en liten kratta inatt sitter ju här med såna där kors för ögonen nu. Såhär… En av mina favoritemoijisar by the way.

Idag bokade jag franstid till nästa vecka. Kan vara skönt och ha alldeles nya fransisar när vi åker till fjällen på torsdagen. Där sminkar man sig inte så mycket då är det perfekt med fransar som gör att man ser lite pigg ut fast man inte gör det egentligen. Det är den störsts fördelen tycker jag. Man ser inte ut som en trött reptil när man har dom.

Nu längtar jag riktigt till det här! Fjällen för mig är långkallingar och raggisar. Ser t.o.m fram emot roadtripen dit. Ska bli så mysigt att komma iväg.

Vi ska åka till Stöten, ligger ca 4 mil förbi Sälenfjällen. Vi älskade backarna där och det var också där Milo lärde sig åka skidor ordentligt. Det var där det liksom lossnade för honom. Det är så häftigt när det lossnar för barn när det kommer till att lära sig cykla eller som här – åka skidor. Lyckan i hans lilla ansikte, åh jag kommer precis ihåg hur han såg ut.

Nähä, nu tar jag kväll här. Önskar dig en skön torsdag. Imorgon är det finfredaaaaaag.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kappor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x