Den flummiga sidan av mig

Morning morning!

Tisdag är här, typ den tråkigaste dagen på veckan faktiskt…. men det blir ju bra som man gör den till kan jag känna.

Man kan laga lite extra god mat, skämma bort sig själv med massage eller ett fotbad. Ta ett långt bad med massor av tända ljus, plingplong musik och ett iskallt glas cola Zero bredvid. Det finns ju små små saker att ta till om man känner att man inte riktigt är nöjd med en veckodag.

Här har min dag startat med min favvofrukost just nu. Overnight oats som jag fått lite dille på. Världens enklaste frukost och gott o nyttigt är det också.

Såhär gör jag min:

1 dl havremjölk

1 dl havregryn

1/2 banan

Du blandar allt i ett glas, ställer in det i kylen innan du går och lägger dig. På morgonen har det gojsat klart. Jag brukar dock göra detta på morgonen och låta den stå och dra i 1 till 2 timmar. Sen tycker jag det räcker. Så jäkla gott!

Har precis snittat om mina rosor här på morgonen. Snabba om att de återhämtar sig av det, det är som de får lite nytt liv. Jättehärligt och ett kanontips om du vill låta dina rosor leva lite längre. Tänder alltid ljus på morgonen till det börjar ljusna. Snart kommer man inte hinna det för det blir ljusare och ljusare nu. Härliga tider!

Många har frågat om det här med kristaller som jag skrev om i det här inlägget häromdagen. Då visade jag er min rosa kristall, min rosenkvarts. Jag testade att lägga den under min kudde då jag läst mig till att man sover bättre och kan se sina drömmar tydligare.

Eeeeh, det blev kaos med mina drömmar. Jag blev på riktigt tvungen att ta bort den. Jag drömde helt sjukt mycket och faktiskt också en del mardrömmar. Det är nämligen så att rosenkvarts kan hjälpa till att bearbeta mycket som vi har i vårt undermedvetna.

Den här kristallen jag håller i på bilden är en bergskristall. Den är den främsta av kristallerna då den också stärker övriga kristallers egenskaper. Bergskristallens egenskaper är mycket omfattande.

Lagrar positiv energi

Transporterar bort negativ energi

Förbättrar energier i ett rum

En mycket helande kristall

Ger klarhet i känslor och tankar

Ökar fokus, medvetenhet och koncentration

Det är också viktigt att rengöra sina kristaller så de håller sig rena från negativa energier. Den samlar ju upp dåligt och behöver renas från det regelbundet.

Ni var några som var intresserade av att köpa kristaller. Jag vet att Carola hade till salu förut men nu är hon utomlands och njuter av livet. Dock så googlade jag och hittade ett ställe som säljer dem.

HÄR hittar du en sån rosenkvarts som jag berättade om i mitt förra inlägg. HÄR hittar du bergkristallen som jag håller i här ovan, dock så är den jag länkar till i rå form, inte lika putsad som min. Det finns ju allt från smycken och berlocker att ha runt halsen till nyckelringar och enkla stenar som jag har.

Det finns massor att läsa om hur de olika kristallerna kan hjälpa en. Jag brukar använda mina när jag inte mår bra. Den kan räcka med att jag har den i fickan, jag kan ta upp den och bara håller den i handen och försöker andas lugnt medan jag blundar. Man hittar sina sätt.

HÄR hittar du ett helt uppslagsverk på vad varje kristall gör. Där står det utförligt vad varje kristall har för egenskap.

Carola körde kristallhealing på mig förut. Kristallerna balanserar alla de olika chakran vi har i våra kroppar. Fick en sån magisk känsla efteråt. Som om någon kört min ångest i en stor tvättmaskin och tvättat bort det värsta. Kände mig så stark och ren på något sätt. Superhärlig känsla verkligen!

Ja det var lite om allt den tisdagmorgon. Flummigt, högt, lågt och allt däremellan. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bär det av det till bästa Linh som ska göra nya naglar på mig. Äntligen lite yta som också kan få en att kurra lite extra där inne i själen.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
al68
al68
5 years ago

Angående Overnight oats, mosa du bananen i eller bara läggen dit den dagen efter?

Camilla
Camilla
5 years ago

Jag har köpt rosenkvarts och gurkmeja ☺️ Jag har precis som dig mycket besvär med IBS och har provat alla möjliga former av produkter. Hoppas att gurkmejan ska hjälpa mig också.
Jag googlade runt och såg att det fanns olika märken på gurkmejakapslar, är det just betteryou man ska äta eller tror du ett billigare märke funkar?

Tackar så ödmjukast för alla tips som du skriver på bloggen.
Kram Camilla

Anna
5 years ago

Jag håller med dig om att tisdagar är värst. Många ogillar måndagar, men tisdagar tar nog priset som värsta dagen för mig..

Tack för tipsen om kristaller, jag hade faktiskt aldrig hört talas om det förut. Ska kolla upp det! Precis som Camilla i kommentarerna så har jag också problem med IBS, så jag ska också testa gurkmeja. 😀 Så många bra tips på så kort tid!

Återigen tack för tipsen, är jätteexalterad att testa kristallterapi och gurkmeja nu! 🙂

Therese
Therese
5 years ago

Åh, vad jag blev sugen på cola nu, men den med socker. Men nu är det skärpning här. Åt allt annat än nyttigt under graviditeten och nu 2,5 månad senare hittar jag fortfarande en massa undanflykter för att ta tag i ett mer hälsosamt liv.

Elin Hjertqvist
5 years ago

Hej. Ville bara tacka för fina ord och länkar till min hemsida healingcrystals.se
Min vän visade mig idag. Hör gärna av dig om du har fler frågor om stenar och kristaller må så gott. Kram Elin healingcrystals

niinis
niinis
Reply to  Elin Hjertqvist
5 years ago

❤️❤️❤️

Nästa inlägg

Ögonkontroll

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x