Dofttips

Jag har länge haft en favvoparfym som jag bara älskar. Den är väldigt speciell i sin doft och jag får alltid reaktioner på den. Varje gång jag har den på mig så är det någon som kommenterar den. ”Åhhh vad gott du doftar, vad ÄR det för parfym?” Det är nästan så jag inte vill berätta det för att vara själv om den här doften för den är verkligen speciell.

Såhär ser den ut och motvilligt berättar jag att den finns HÄR. 🙂

Nu har det kommit en ny Jimmy Choo doft, är den ens hälften så god som den  jag har så kan jag lova att det är en riktig höjdare! Den låter faktiskt lika ljuvlig som den jag redan har så jag känner nästan att jag måste testa! Lyssna bara:

Doftbeskrivning: Doften öppnar upp med Svart Plommon Nektar som ger en härligt feminin karaktär. Heliotrope i doften hjärta ger ett exotiskt intryck. Mjuk och krämig Tonka Böna i basen förstärker doftens sensuella känsla. 

Alltså, jag måste ha!

2. JIMMY CHOO FEVER EDP 40ML / 3. JIMMY CHOO FEVER BODY LOTION / 4. JIMMY CHOO Solglasögon

Här ett härligt litet Jimmy Choo kit. Snacka om att känna sig lite lyxig alltså! 🙂

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ingrid
Ingrid
5 years ago

Det är så häftigt med dofter! På mig luktar (ja, inte doftar…) Jimmy Choos dofter nagellacksremover efter en stund… Gav bort min till en kompis, doftar underbart på henne! Hon kan däremot inte använda Narciso Rodriguez, som är ”min doft.

Nästa inlägg

Långkok – Chicken Cacciatore

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x