TACK!

Älskade underbara fantastiska ni! Vad skulle jag ens göra utan er? Va? Hur ska en sån här halvgalen människa som jag är klara mig utan er vuxna? Jag känner mig som ett litet barn när jag har dagar som idag. Det känns som jag skriker efter någon som klappar mig på kinden och säger att allt kommer ordna sig.

Ni var i alla fall den där vuxna idag som gav mig klappen och lugnade mig. Så tacksam för det, ni är bäst! Jag menar det från djupet av mitt hjärta!

Idag har jag hängt med mamma på eftermiddagen. Precis vad jag behövde. Lite förutsättningslös kärlek och så få vara sig själv. Lite kantstött och risig.

Mamma plockade fram en minneslåda ur gömmorna. Dels min alldeles egna med små kläder och andra minnen från min uppväxt. Ska visa er den närmare senare nån dag. Något som grep tag om mitt hjärta idag var när jag fick läsa vykortet som jag skickade till min mamma när jag var på kollo som 9 åring.

Vi var på Skeviks friluftsgård på Värmdö. Tony googlade upp det och det finns än idag. Jag bara måste boka en vistelse där! Måste!

Jag var där i 2 veckor och längtade sönder efter min mamma och pappa. Jag skrev ett vykort på riktigt knackig finska och idag fick jag för första gången läsa vykortet. Har alltså inte läst det sen jag skickade det som 9 åring.

”Hej mamma & pappa

Här måste man äta 5 ggr per dag, jag får ont i magen när vi äter så många gånger. Eftersom vi äter så många gånger så vill jag hem. Hälsningar Nina”

Jag grät varje varje dag. Jag ville bara hem. Kommer aldrig glömma den dagen när mamma kom och hämtade mig. Jag minns hur vacker hon var i sina ljusblåa snickarbyxor med gravidmagen som min lillasyster låg i. Jag förr och skrattade om vartannat. Min mamma. ❤️ Hon hade längtat lika mycket hon och idaf kan hon inte förstå hur hon kunde skicka mig på kollo. Men hon tror hon gjorde det då alla andra också gjorde det. Så hemskt på något sätt.

Nu vill jag i alla fall återvända för att se det igen. Se om jag minns det som jag kommer ihåg det i mitt huvud. Tänk om jag får samma ångest jag hade då? Fyyyy….

Jag fick skratta idag. Det var härligt. Så kul att se sin gamla bebishårborste och en utav syrrans galet fula påskpynt. Det var skönt att få att få skratta lite….

Hörni. Jag ligger i sängen och tänkte faktiskt sova lite redan nu. Är sååå trött! Ha en mysig kväll! ❤️

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katrin
Katrin
5 years ago

Tänk att du orkat blogga så många fina inlägg idag fast du mår dåligt. Bra gjort! Imorgon är en ny rentvättade dag, nya möjligheter!

camilla
camilla
5 years ago

Skevik är jättemysigt, tror du skulle gilla det nu i vuxen ålder. Har varit där på kurs och på julmiddag, bor inte för långt därifrån.

Nästa inlägg

Mys

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x