Erbjudanden på ett superkit

 Här har jag satt ihop ett litet ”bra att ha” kit med massa erbjudanden. Tänkte det kunde vara toppen att tipsa om nu lagom till Alla hjärtas dag också. Är det nåt du är sugen på tipsar du din partner om dessa så blir han/hon nöjd om de går att få till rabatt också. Win win heter det visst….

Har ju just lärt mig att sova med pyjamas, även om jag oftast vaknar mitt i natten av att jag måste slita av mig den. Men himla mysigt att skrutta runt i på kvällen, sen känner man sig lite finare än när man alltid går i de där urtvättade håliga mysbrallerna. Man kan ju snygga till det emellanåt menar jag….

Örhängena! Ämen så snygga! Jag måste inhandla ett par såna bling-bling örhängen.

Har länge velat prova Therese Lindgrens märke Indy Beauty, just nu är det 20 % rabatt på hela sortimentet. Rengöringskummet har jag hört ska vara mångas favorit. Lermasken ska också vara en toppenprodukt.

Foreo / Indy Beauty (20% rabatt just nu) / Örhängen (50% rabatt) / Marc Jacobs (20% rabatt på alla parfymer just nu).

Har du slut på parfym eller är sugen på en ny så har Lyko just nu 20% på alla dofter.

Ska ni önska er något riktigt bra så tipsar jag om den lilla rosa mackapären ni ser ovan, vilken grej. Har själv beställt en då jag hört så himla mycket bra om den.

Den heter LUNA™ mini 2 som har T-Sonic™ pulseringar med förbättrad ansiktsrengöringsborste med åtta justerbara lägen som garanterar en specialanpassad rengöringsupplevelse. Allt som behövs är 1 minut två gånger om dagen för ett fräscht utseende och en hud som ser jämnare ut. 

Den tar bort alla döda hudceller, allt torrt och fnöskigt och lämnar en len bebishud efter sig. Måste ha! Batteriet klarar 200 dagar om man använder den enligt instruktionerna, bara en sån sak!

Japp, det var lite erbjudanden såhär innan helgen och kommande alla hjärtans dag.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Spännande

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x