Alla hjärtans dag planer?

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Tänker ni fira alla hjärtans dag på något sätt? Det brukar bli olika för oss, ibland firar vi eller så gör vi inte det.

Ibland har jag skämt bort familjen med hjärtformade pannkakor till frukost.

Vi har också fikat lite gott på något mysigt café när det varit alla hjärtans dag.

Vi har också fått så härliga små kort. Detta kort värmde mitt mammahjärta alldeles extra. ❤️

Det har också hänt att jag fått ett duschkrämshjärta i duschen på morgonen på självaste all hjärtans dag.

En alla hjärtans dag överraskade jag familjen med att måla om köksbordet såhär.

Samma dag så gjorde jag en kladdkaketårta till oss att fika på, fikat blev på det nymålade bordet.

Vad man än väljer att göra så blir det ju liksom rätt, så tänker jag. På torsdag är det daga igen. Jag tänkte vi bara skulle vara hemma på kvällen och äta gott, kanske jag bjuder med kidsen på en fika på något mysigt café? Vi får se, inga större planer än så länge.

Tänkte i alla fall tipsa om lite härliga alla hjärtans dag presenter till din karl där hemma. NordicFeel har expressleverans för 29 kr ifall du skulle hitta något som du tror din karl där hemma skulle uppskatta på kärlekens dag.

Den här parfymen har Tony. Köpte den till honom innan jul och den doftar så magiskt gott. Kan inte sluta dofta på honom när han har den på. Jag vill att han ska ha den varje dag, flera ggr per dag. Så god är den! Just nu är det hela 30 % rabatt på den också!

Hugo Boss (30% rabatt)

Den här härliga doften finns också i en After shave balm som lindrar och lugnar huden efter rakning. Med den här doften…. alltså jag svimmar!

Något jag jobbar lite på är att han ska börja använda ansiktsvård mer. Alltså såhär, Tony är uppriktigt intresserad när jag berättar om att han också säkerligen vill åldras snyggt, bibehålla fin hy och inte misshandla sitt ansikte med tvål. Sen är han duktig någon vecka och sen glömmer han av det. Vi har ju en varsin toalett här hemma som vi använder mest. Han och Milo på en och jag och Elliot på en. Jag tänkte att jag skulle pimpa hans toalett med ”bra att ha” produkter, då vet jag att han kommer använda dem.

Jag tänker en ansiktstvätt och en dagkräm. Det vet jag att han skulle ta sig tiden att fixa med om det bara var lite lättillgängligt sådär.

Vi börjar med tvätten.

Clinique

Här har du tvätt som är i 3 olika prisklasser. Tvätt som är anpassat för huden i ansiktet. Torkar inte ut och tvättar skonsamt bort alla orenheter i ansiktet. Håller huden renare på djupet och torkar inte ut. Detta medför att huden inte åldras i alls samma takt som när den tvättas med tvål t ex.

Biotherm

Här har vi 3 olika dagkrämer att använda efter tvätten. Dessa produkter lugnar huden och motverkar uttorkning och fina linjer. Att hålla huden i ansiktet återfuktad förhindrar åldrande och håller huden fri från blemmor och torra fläckar.

Kan man få dem att hålla efter med endast 2 produkter så skulle i alla fall jag vara glad. Dock så blir det faktiskt mer och mer vanligt att männen blir med måna om sin hud och faktiskt unnar sig att använda lite härliga produkter i ansiktet.

Japp, det var lite om alla hjärtans dag det. Nu ska jag fortsätta med mitt här. Hörs lite senare!

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina
Nina
5 years ago

Tanken var att jag skulle åka iväg med familjen till Norrland men dem fick åka utan mig för jag blev sjuk. Så jag kommer vara ensam på alla hjärtans dag. Den dagen betyder mycket för mig men nu blir det ensamt.

Nästa inlägg

Godmorgon och amerikanska pannkakor till frukost

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x