Plingplong morgon och nya glas

Morning raringar!

Milo låter som en gammal röktant i sin röst så han får fortsätta vara hemma. Han hostar och kraxar vidare. Måste nog hämta hem lite läxor till min lilla pojke så han inte halkar efter. Han som precis börjat tycka att matte är kul igen! Wieeeee…..han är allt annat än jag var. Åh herreminjee när man började räkna med x och y också, då var i alla fall måttet för mitt matte-mått rågat.

Japp, nu har jag hunnit göra 5 nästan klara, nu ska de bara brännas. Har 3 kvar av beställningen och sen tänkte jag göra några som kommer upp på hemsidan sen.

Mina tjejor, jag älskar dom! ❤️ Alla med en egen liten personlighet. Allt från Bitchiga Betty till mesiga Märta.

Denna morgon började jag med en plingplong dusch igen. Andades djupt i magen och försökte få en lugn och skön start. Tog också en stund på massagekudden.

Idag är gråtdagen de luxe. Dagen innan mens, den brukar inte vara nådig. Det bästa sättet att tackla det är att försöka vara snäll mot mig själv. Jag har en hel del jobb men dem kan jag sköta i min ensamhet. Att t ex ha tuffa eller krävande möten inbokade idag är ju verkligen som att salta såren. Jag borde faktiskt helt ärligt börja boka möten efter min menscykel. Det vore nog inte så dumt alls faktiskt.

Hepp, nu ska jag fortsätta här. Vi hörs snart igen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
5 years ago

Så vackra glas. Vilken talang du besitter. Hoppas Milo kryar på sig och att hans fantastiska mamma får bli ”glad” igen. En peppande cyberkram från en kvinna som är rätt så lik dig i sinnet och jag känner igen mig mycket i du beskriver om att vara nära sina känslor och att ta in sin omgivning. Dock så saknar jag all konstnärlig talang. Stor värmande kram Sara

Carola
Carola
5 years ago

Du vet väl om att det är superskönt att massera fötterna på den? Jag sitter en bra stund varje kväll och låter fötterna få sitt

niinis
niinis
Reply to  Carola
5 years ago

Aldrig provat. Det måste jag göra!

Åsali
Åsali
5 years ago

Carola- jag sitter också varje kväll och masserar fötterna på massagekudden 🙂 Bästa stunden!

Nästa inlägg

Hasselbacksfläskfile med äpple

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x