Skydda din VIBE – Del 1

Godmorgon!

Klockan är snart 4 (klockan stämmer tyvärr inte här på bloggen), vaknade vid halv 2 och har inte kunnat somna om. Tyyyypiskt PMS-beteende. Skulle det varit ljusare hade jag gått upp och målat. Tänk! Fåglarna skulle kvittrat som mest nu….

Hittade denna på Instagram och kände att det är exakt det man ska göra. Skydda sin vibe. Vilken bra mening. Tog bort förra inlägget och kände att det behövde inte få plats här….

Sedan hittade jag läsning om hur man ska skydda sin energi, skydda sin ”vibe” och rensa sin aura. Så jädrans intressant! Det är mycket att läsa och ta in men tänkte ändå dela med mig.

Allt vi lever i är energi. Du, jag, träden, världen….ja allt. Vad ska man göra när energin verkar vara i botten, oron gnager och ångesten flåsar en i nacken? Jo, man plockar ihop sitt trasiga jag och så älskar man allt av det. Man älskar varje del av det, precis så som det är. Man ska frigöra sig själv från skadlig energi, ja vi har inte själva alltid kontroll över vår omgivning, vi har inte kontroll över andras val av energier som de projicerar på oss, vi kan heller inte kontrollera andras beteenden och känslor.

MEN, hursomhelst så har vi varje sekund – varje stund – kontroll på våra egna reaktioner. Vi uppfattar saker så som vi väljer att se dem. Man kan hålla fast vid tråkigheter, negativitet och trams eller så väljer vi att släppa det. Vi kan fortsätta manipuleras av omgivningen vad gäller jobb, skola, vänner, relationer osv eller så kan vi säga STOPP! Vi väljer själva, vi väjer själva vår VIBE. ❤️

VAR LJUSET DU SJÄLV VILL SE

Det kan vara svårt att se sin positiva vibe om vår omgivning omfamnar oss med negativ energi. Men så är livet, det är vår livs resa. Vissa saker kommer i vår väg som ska lära oss saker, hjälpa oss i rätt riktning, för att ”läka” oss och för att hjälpa oss hitta ”vår mening”. Därför ska man sluta gömma sig eller hålla sig undan när man mött dålig energi. Det är då vi ska lysa som starkast så det räcker att bara vara i närheten av oss för att få sin vibe upplyft.

SKYDDA DIN ENERGI

1) Blunda. Visualisera ett starkt ljus som strålar ut från din kropp.

2) Fantisera om att du sitter i en stor genomskinlig bubbla som är uppfylld av kärlek.

3) Andas. Andas in kärleksrosa unicornhoppande sockervadd som fyller dig med liv. Andas ut sörjan som känns negativ och som en svart kladdig massa som gjort så du känt dig nere.

AFFIRMERA

Ja vad är en affirmation? En affirmation är en medveten vald, positiv instruktion till dig själv som hjälper dig att skapa det du vill ha. Man kan säga att affirmationer är positiva påstående om dig själv eller saker i din omgivning som du sedan ska upprepa för dig själv i din vardag.

Här är tips på 3 bra affirmationer:

1) Jag har full kontroll över min verklighet. Jag klarar allt.

2) Jag reagerar kärleksfullt på alla situationer, människor och oliktänkande.

3) Jag är värd att bara attrahera bra saker som kommer i min väg.

Här var de 3 första sakerna att ta till för att lyfta sin egen VIBE! Jag ska fortsätta skriva om det här men hinner inte nu. Måste jobba så att jag hinner med allt i rätt tid idag.

Vi hörs lite senare, ha en fin Lill-Lördag!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
5 years ago

Fantastiskt! Jag försöker faktiskt leva så här!. Har du lyssnat på Mia Törnblom och Christina Stiellis podcast? Jag tycker den är bra.

Anna
Anna
5 years ago

Bakar dina havrefrallor nu utan mjöl! Som recept från 2017 haha. Provar byta ut yoghurt mot fil o slänger i lite chiafrön! Bakade originalet i helgen o va sååå nöjd 🙂 mums

Berit
Berit
5 years ago

Åh det där behövde jag höra idag!! Ser fram emot del 2 och ska printa ut det där och sätta på ytterdörren 🙂

Nästa inlägg

Rooooosa

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x