Godmorgon!

Godmorgon raringar!

Idag är det All Hjärtans Dag och jag ligger på soffan här med en varm vattenflaska på magen. Mensen kom igår och idag har jag mensvärken från helvetet. Ibland får jag så himla ont, denna månad var en sån månad.

Milo är fortsatt krasslig, hostar som en galning och genomförkyld. Ingen feber tack och lov men stackaren verkar ha fått samma som jag hade. Här ligger vi i en stor hög på soffan nu. Han blev glad för frukosten jag ska bjuda på denna morgon.

Jag ska strax börja göra det här till honom nämligen. Skämma bort honom med lite pannkaksröra till frukost idag när det är alla hjärtans dag.

Har skickat kärlek till mina stora barn på sms. Tänk om man fick ha dem i sin famn i 5 minuter? Dra tillbaka klockan i 5 minuter och bara få ha dom i knät och dofta på deras lena hud. ❤️ Åh…. glad att jag fått 3 underbara ungar. Vilken välsignelse alltså!

Nä, nu pannkaksröra. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
Therese
5 years ago

Barn är verkligen en fantastisk gåva ❤ har just bakat en chokladkaka som får bli efterrätt idag, till stora sonens glädje. Nån liten present blir det också. Lilla sonen lever fortfarande på näring från mig och uppskattar inte presenter än

Nästa inlägg

Vaniljhjärtan i långpanna

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x