Energilös

Men gomorron!

Det är Lördag. Jag känner mig som ett urskitet litet brunt päron. Jag är urlakad. Jag har hållit igen lite i veckan. Känt att jag vill komma i fas med lite nyttigare mat och medvetet hållit ett energiunderskott. Problemet när man har ständig järnbrist är att kroppen inte riktigt gillar det. Den orkar inte med ett energiunderskott dessutom. Så frågan är? Vad mår man bäst av? Inte det här i alla fall.

Jag blir sur, trött, ledsen och knäpp i skallen. Så då undrar man varför man håller på? Nä, men i ärlighetens namn så slarvade jag med maten igår. Åt alldeles för lite och då vet jag att det blir lite såhär som jag är idag.

Men, vet ni vad jag gör för att råda bot på det? Äter! Massor! Idag har jag ätardag kan man säga.

Startat dagen med vaniljyoughurt och glutenfria cornflakes. 2 knäckemackor. Te. Sen drog jag en smoothie tidigare i morse. Hej energiöverskott!

Blir nya tag sen och då får jag absolut inte slarva med maten, man MÅSTE äta ordentligt även om man försöker ligga på lite underskott och äta nyttigt.

Hepp, nu ska jag måla lite glas. Vi hörs senare, vi ska prata vårkänslor.

Kram Nina

13
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Taxiservice var god dröj…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x