Hell came and took him

Åh hej!

(Så kul att läsa om era tatueringar!!)

Vi har just vaknat här hemma. Ja, inatt har det varit kaos. Fullständig ”vinterkräksjukan kaos”. Milo har väl aldrig varit så sjuk som han var inatt.

Låt mig ta det från början.

Allt började ju så bra. Vi alla längtade så att åka till Carros familj för lite härligt lördagshäng.

Vi var till godisgallerian och jag introducerade honom för nöt-cremen. Det som man själv stod och köade för på den lilla godiskiosken. Tänk när jag kunde köpa 4 stycken på en gång! Drömmen. Milo tyckte det var tur att jag berättade om den där nöt-cremen för det var fasligt gott tydligen.

Väl hemma hos Carro så hade bordet dukats med fantastisk tacogratäng med tillbehör. Så jädra gott!

Plötsligt vid 8 tiden kom Milo och sa att han mådde illa. Kom som en blixt från klar himmel. De hade ätit och lekte för fullt på övervåningen. Han kräktes men sen mådde han bra.

Ibland när han ätit lördagsgodis och ätit för mycket gotta så kan han må illa och det har hänt att han bara kräkts en gång och sen har allt varit bra. Vi tänkte att det var en sån grej igen. Men när han kom ned igen efter en kvart så fattade vi att detta var något annat.

Vi packade in oss i bilen direkt och åkte hemåt. Som tur var hade vi plastpåsar med oss. Redan 4 minuter hemifrån dom så kräktes han i en påse. Stanna bilen och ut och kräkas. Sedan hann vi till Bålsta, då var det dags igen. Varje kvart kräktes han.

Så har det hållit på hela natten. Nyss kräktes han igen men då hade han haft uppehåll i några timmar. Det har varit fullständig kaos inatt. Han har feberyrat och drömt mardrömmar. Kräkts. Somnat. Vaknat och kräkts. Somnat. Feberyrat. Klockan 9 i morse somnade vi i alla fall hela familjen och sov till halv 2.

Jag har fått i honom lite vätskeersättning inatt. Han har bara velat klunka vatten, t.o.m så han låg och tittade på ASMR videos på folk som drack massa vatten. Jag trodde han klunkade vatten och satte mig upp i sängen och tänkte att ungen gått och hämtat vatten och klunkade och att det nu skulle gå åt skogen, men det visade sig vara en video på en pojke som drack iskallt glas med vatten. Men Stackars! Har lidit så med honom inatt. Så trött och så orkeslös och ändå måste man stå och hulka på toaletten fast det inte längre finns något att kräkas.

Nu är han helt slut här. Vi fortsätter ge honom vätskeersättning. Vi försökte med rostad macka men det kom upp igen. Hjärtat! ❤️

Nyss sa han: ”Tänk om det kunde regna kall mjölk”. Älskling!

Ja jag kan inte sitta här och skryta med att man känner sig fräsch direkt. Känns som jag har kräks över hela mig. Ångesten äter lite på mig för jag är livrädd för magsjuka. Känns som man inte kommer komma undan och att man är en tickande magsjukebomb nu.

Har haft barn med vinterkräksjuka förr och klarat mig så jag kan bara hålla tummarna att jag gör det nu också.

Jaja, så är det med det. Då vet ni i alla fall var vi håller hus idag. Hoppas ni mår mycket bättre!

Hörs sen!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
5 years ago

Stackars….. Är också jättenojig över detta elände. Men sen jag gick ”all in” och skaffade hem munskydd, plasthandskar och kräkpåsar (såna som finns på sjukhus) så har jag inte blivit smittad en enda gång. Gäller bara att få på sig skyddsutrustningen fort som fasen Kräkpåsarna är bra för då hamnar det i den och man behöver inte sanera hela badrummet. Fast det gör jag ändå…stinker simhall här om nån blir sjuk. Ja, peppar peppar att vi slipper.

J
J
5 years ago

Krya på dig Milo ❤️

Helene
Helene
5 years ago

Usch jobbigt själv är jag immun vilket är skönt. Hoppas de ni var hos klarade sig.

Nina Green
Nina Green
5 years ago

Ååå vad tråkigt. Sånt kommer så snabbt. Det hände för oss för några helger sen. Vi hade varit på handbollsmatch så började minsta börja må illa så började hon spy. Hon mådde så dåligt. Jag var helt själv hemma med alla barnen men resten av barnen fick laga mat så fick jag sitta med minsta. Jag tvättade händerna hela tiden. Och vet du. Jag klarade mig och resten av familjen. Milo får krya på sig och hoppas ni får sömn i natt. Kram ❤️

Åsa Thiger
Åsa Thiger
5 years ago

Stackars,stackars Milo!! ❤ Hoppas han får tillbaka sin energi snart och att ni klarar er! Jävla sjukdom det där! Livrädd jag med! Kram på er alla! ❤

Malin
Malin
5 years ago

Men åh stackare, jag lider med erFår hoppas att det inte blir mer.
Krya på Milo!

Kram kram

Nästa inlägg

Vårtecken?

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x