Sprängt!

Hej på er! Här lägger sig lugnet för kvällen.

Jag startade morgonen med jobb. Sen lyckades jag måla lite glas igen. Efter jag tagit det här fotot så tappade jag dock ett som gick sönder. Well well, det är sånt som händer.

Ska visa er närmare bilder på glasen sen när jag fotat ordentligt.

Mamma och jag åkte in till stan sen och handlade lite ljus och annat smått och gott. Lagom när vi skulle gå och äta lunch ringde pappa och berättade att däcket sprängts. Vi packade bilen med domkraft och ett nytt däck och åkte och mötte honom. Snabbt byte och in till stan igen.

Äntligen så fick vi äta lunch.

Väl hemma sen så städade jag. Jag fixade och donade lite här hemma. Det var härligt att städa i solskenet fast klockan var så mycket. Ibland är det verkligen terapi att gå runt och städa och skrota runt. Att se hur ställe efter ställe blir rena och fräscha, när man byter lite plats på grejer och märker att det blev mycket bättre. Det är ju stimulans som heter duga alltså. Min ”ateljé” som jag kallar det, stället där jag målar mina tavlor, var verkligen galet rörig. Shit vad härligt det var att få det städat.

Sen när man är klar och får slänga upp fötterna i soffan….. ja då är det som man fått sig ett redigt ligg ju!

Jag har tänt ljus överallt och myset lägger sig sådär typiskt härligt för en fredagkväll. Man är lite mosig och trött, då är det verkligen magiskt med soffhäng.

Ville snabbt kika in och önska dig en härlig kväll och en trevlig helg.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Klädplanering

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x