Mys

Gokväll raringar!

Dagen började himla mysigt alltså. Milo och jag gick ut på äventyr. Vi har kollat träd, djur, åkrar, isar och andra spännande saker i skogen. Länge höll vi span på ett djur som låg och kura under en gran.

Att småprata med sin minsting kan vara det härligaste jag vet. Han är så himla mysig. Älskar hans små funderingar i livet.

Vi har hjälpt våren på traven och slagit sönder massa is. Den här lilla skärvan fick följa med hem, ja så länge det vara. ❤️

Hur gick det idag med de nya reglerna för spelandet? Skitbra! Han får lite mer tid att spela idag då det är helg, den får han fördela hur han vill. En stund på morgonen och kanske en stund på kvällen. Eller så tar han allt i ett svep, han väljer själv. Vi sätter en timer på när han säger till, sen stänger vi av när han slutar. Vi har bestämt att vi ska vara stenhårda med tiderna.

Så idag har han lajat med lego. Varit ute. Varit på sitt rum och pulat. Hela ungen känns mer harmonisk på något sätt. Kan det vara så verkligen eller inbillar jag mig? Jag menar, han har ju inte spelat konstant annars heller. Men jag får för mig att han mår bra av lite striktare regler kring det bara. Det blev också en mysig eftermiddag hemma hos svärisarna. Käkade pizza på mitt favvopizzahak när det kommer till glutenfritt.

Men sen var det trist att Tony ringde och hade blivit sjuk när de hade burit möbler. Feber och ont i kroppen. Han är helt sänkt. Snark, vad vi varit sjuka sen det här årets början alltså. Så himla tråkigt…. nu är det lite synd om min gubbe. Inte så lite heller. Karlar blir ju lite extra sjuka dom. ❤️

Nä, dags att sova!

Natti natti.

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
5 years ago

Favoritpizzerian, är det det i Fjärdhundra?

Krya på karln din 😉

niinis
niinis
Reply to  AnsoAnna
5 years ago

Japp! Så goda glutenfria pizzor!

Nästa inlägg

Det stora vårinlägget

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x