MÅNDAGSLISTAN

Halloj!

Här är det fortsatt sjukstuga, jag har tack o lov klarat mig än så länge och jag tänker fortsätta tro att jag ska klara mig. Det finns inget annat alternativ, så är det bara.

Kickar igång måndagen med en MÅNDAGSLISTA!

1) Hur ser din dag ut idag?

Idag skulle jag fikat med kompis Carola men nu med sjukstugan och allt skjöt vi på det. Det blir vårda make och jobb för min del.

2) Vad var bästa med förra veckan?

När min man var observant och såg att jag var lite nere och ordnade plock och mys i torsdags. En stor bukett med vita rosor blev det också och det värmde mitt hjärta så mycket.

3) Har du gråtit något?

Den här bilden skickade jag till Tony när tjejerna vann stafetten! Hahaha….. alltså, Stinas spurt mot maskinen Johaug fick det att brista fullständigt.

4) Veckans fundering/ veckans planering?

Imorgon är det fettisdagen, så idag ska det bakas semlor här hemma. Jag har fått inspiration till en tavla som jag ska måla. Jobb såklart och sen ska jag måla klart alla glasen. På fredag är det inflyttningsfest hos Tanja och Lasse och nu hoppas vi komma både rätt tid och rätt datum, det kan du förresten läsa mer om HÄR.

5) Veckans tips?

Du ska få några heta tips för semmeldagen imorgon.

Glutenfria semlor med massa gjord på solrosfrön

* Om du inte ska baka din semla utan istället köpa den så tipsar jag dig om att köpa den på ett riktigt konditori. Inte ICA maxi eller Coop, utan ett konditori. Det ligger så mycket mer kärlek, värme och smak i en semla från ett konditori. Ska man ändå äta en semla så ska man göra det med hela hjärtat och kroppen!

* Ska du ha en riktigt god semla så tipsar jag om Fabian Flinks brödbod här i småstaden för er som har möjlighet att handla den här, där har du stans godaste semlor och de finns i flera olika sorter. Men ska du köpa där, beställ för att vara på den säkra sidan eller så rusar du dit tidigt imorgon bitti.

* Satsa på minisemlor om det finns. Det är nämligen lätt för att det blir ”för mycket” med en hel semla. Vet du med dig att du är sån som tröttnar, köp små.

6) Vad gjorde du igår? 

Tog hand om hem, barn och man. Sen när jag inte längre gjorde det så gjorde jag det här.

Måste vara kämpigt att ta hand om allt det där med tanke på att jag somnade vid 6 igår. Haha…. Å så hon, alltid där.

7) Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!

Promenera! Pms:en är här och jag har gjort allt jag kan för att den ska hålla sig någorlunda schysst den här gången.

8) Innan vi gör måndag på riktigt, vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?

STARK! Stark att hålla emot magsjukan….

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Godaste kycklinggrytan

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x