Vankas bubbel för kärringen

Hellooo!

Har ni landat i helgen än? Jag har landat i bilen på väg till Sthlm nu. Känner mig som jag kört ett träningspass som varade hela dagen. Vi har burit kopiöst med grejer och när farsan sa att jag var stark så växte jag 78 meter. Kändes som man var 10 år igen.

Det vankas lite bubbel för kärringen och det kan man ju tycka att man är värd efter att ha lekt tyngdlyftare hela dagen.

Inflyttningspresent fick dom förra gången vi var på inflyttningsfest, inte alla som går 2 ggr varav en gång som oinbjudna. Vi har dock köpt med oss en sååå fin vårbukett. Jag toktrotsar vädret för fullt här, ja det snöar och blåser rejält…. Istället så tänker vi vår och rosa blommiga buketter!

Ha en mysig kväll nu.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Att trivas…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x