Sweet Sunday

Morning sköna Söndag!

Jag vaknade vid 5 och har sovit sådär en 10-11 timmar inatt. Haha, ibland skräller jag till det och baaaara sover. Så jäkla skönt! Somnade ifrån mello och hela konkarongen tyvärr men har kollat på SVT play här på morgonen. Mina favoriter var den som vann, Nanos låt och så gillade jag Liamo och Hannahs låt. Sen tyckte jag Arvingarnas låt var så jäkla glad…. Så jag är nöjd! Är du?

Igår jobbade vi på pappas företag med att packa ihop alla stora hyllor på hans lager och frakta dem.

Farmor och farfar kom med den här godingen till pappas företag. Saknade honom så himla mycket. ❤️

Vi blev klara vid 16 tiden och då brassade vi till Godisgallerian. Godisgallerian är en godisbutik här i småstaden med över 1000 sorter godis. Deg är alltså omöjligt att komma ut med en liten påse även om det är tanken ifrån början.

Såna här långa härliga rader med godis är det. Vi brukar åka dit på lördagarna och igår köpte vi godis för 130 spänn. Omöjligt! Det positiva är väl att man kan spara till nästa lördag för det blir ju alltid kvar. INGEN orkar äta så mycket godis.

Här är min och Tonys påse! Fullproppad med favoriter. Det var den vi skulle gotta oss till Mellon med. Dock så hann jag inte förrän jag somnade så då borde man väl få äta idag istället? Ja, så säger vi!

Bakade LCHF frallor i morse men glömde för helskotta bakpulvret i. Så orutinerat! Blev inge goda alls heller. Så jäkla sur! Man gör sig till och bakar lite till frukosten till mellot och så blir det misslyckat. Skit!

Har ni smakat på Färskings granola förresten? Inget samarbete eller nåt (har sett att andra influencers gjort samarbete med dom nämligen), måste bara tipsa om den. Inget tillsatt socker alls nämligen utan bara det son kommer naturligt ur frukt och sånt, men det smakar så sött och gott. Milo ÄLSKAR det hur mycket som helst och jag är överlycklig att få i honom nyttigare allternativ. Skulle han få välja så är de sockrigaste flingorna som han tycker är godast. Vet att många andra föräldrar tampas med såna här saker också. Så har ni kids som bara vill ha chokladflingor och allt vad det är, testa dessa. Milo älskar dom som sagt! Jag med! ❤️ Tips!

Har ni råkat se dessa tallrikar nånstans? Jag har köpt dom på Flying Tiger men de finns inte kvar där. Jag ÄLSKAR dom! Perfekta som frukosttallrikar eller till tacosen. Man blir så jäkla glad av dom också.

Japp, så var det med. Söndagen står öppen få vi inte behövde flytta något idag. Får se vad det blir för mys? Kommer en veckomatsedel senare. Önskar dig en skön söndag så hörs vi lite senare.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Skink & äggbakelser

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x