Spöade honom

Morning raringar!

Det är måndag igen, shit vad veckorna trummar på alltså. Snart är vi halvvägs in i mars månad. Man hänger inte med alls ju.

Igår blev det en Leos Lekland dag. Syrrans lille kille Edward har Milo som sin stora förebild. Så när dom ringde och frågade om vi ville med så var det ju självklart. Milo tränade fotboll på morgonen först sen drog vi iväg.

Haha! Ibland blir den där selfien inte riktigt som man tänkt. Här i bilen på väg mot Västerås.

Tänk så många år det tog innan han lyckades klättra upp för den hör vulkanen. Någongång vet jag att Tony hjälpte honom upp men annars har det varit en jäkla kamp alltså. Men så för något år sedan lyckades han och jag minns att jag grät en skvätt, som han kämpat alltså och så äntligen lyckades han alldeles själv!

Den här var nog favoriten. Både för pappor och barn. Ni som följer mig på Instagram vet.

Bilder från en film på min Instastory.

Skaaaaapligt glad morsa när man fick spöa sin unge i rutschkanan. Mitt tips är att trycka in koftan under rumpan så man får en jäkla fart.

Mat & glasspaus och videovisning. Tony har massa gamla klipp på Milo från när han var liten. Jag blev alldeles gråtig av det, lilla hjärtat. ❤️ Tänk om man fick dra tillbaka tiden för en stund?

Resten av eftermiddagen tillbringades i soffan. Så skönt! Jag kollade på Real housewifes of Beverly Hills. Så jäkla glad att jag hittat den serien igen. Jag hade sett 2 säsonger och nu finns det 9! Wiioooooo, jag kommer ha att göra för att hinna se den. Glad om jag hinner i år!

Nu ska jag jobba vidare här, vi hörs lite senare hörni. Ska sätta igång med MÅNDAGSLISTAN här.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
5 years ago

Härligt 🙂 Vilken kanal ser du Real housewifes of Beverly Hills? Har inte sett ett avsnitt så tänkte kolla på lite tidigare säsonger.

niinis
niinis
Reply to  Berit
5 years ago

På Hayu heter det. En app som jag tankat ner och betalar en liten summa varje månad. Där finns ALLA Real Housewifes och mycket mer smaskigt och roligt!

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x