Zzzzzexyyyy

Heeej!

Mitt i Robinson, älskar att det börjat igen. Dock så skulle jag aldrig i min kofot klara av det där. Ingen mat. Sova under bar himmel bland kryp. Längta efter min familj. Jag skulle stå ut i 3 dagar sen skulle dom få baxa hem mig. Tänk er mig där med min PMS. Oh my god! Det skulle vara katastrof och jag kanske skulle bli hatad av hela svenska folket för den galning jag skulle vara då. Där får man väl inte smörja progesteronkräm? Haha…. ja herreminjee!

Tony och jag startade dagen med träning tillsammans. Tony sprang 6,5 km först och jag gick med 8% lutning precis som mamma i 20 min, sen sprang jag i 10 min. Haha, jag ger mig fasen inte i första taget, måste få upp kondisen som mamma. Efteråt så styrketränade vi hela kroppen. Gött!

Alltså min gubbes lår!? Jag knäppte tjuvbilder på honom när han körde legcurl. Han drar upp brallorna så han inte får panik. Ja han får panik av så konstiga saker min karl. Att jag ligger på hans arm, att shortsen sitter åt för mycket, om jag lägger mitt ben över hans….. I början var han totalt hopplös, han har blivit bättre med åren tack och lov. Men nu var det ju inte det jag skulle prata om. Nä, vi skulle snacka om hans lår. Han har såna jäkla muskler på låren alltså och jag ääääälskar det! So sexy…. det får t.o.m fart på kärringen!

Efter träning åkte vi till Maria och hjälpte henne och kasta skit på återbruket. Sen mot Västerås och Big Mac Cup. 16 minuters match och sen mot svärisarna. Det går undan emellanåt.

Tony skrattade åt att jag inte nådde ned med fötterna från stolen när vi satt på läktaren. Ja såhär är det att vara kort. Fötterna dinglar lite då och då.

Nä, nu väntar fotpill. Alldeles trött och seg här nu och börjar få träningsvärk. Värre lär det bli….

Ha en mysig kväll!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Att hitta sin väg…. hypokondri

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x