Räddat mitt liv

Hej vänner!

Fick just en fråga om hur min hudvårdsrutin ser ut, tänkte att jag skriver det senare i veckan. Det krävs som sagt lite mer nu när man har en mogen hy, och samtidigt har hormonella obalanser i kroppen, så är det ju. Tänkte skriva lite mer om allt det i veckan.

Idag gav jag mig ut på en promenad på eftermiddagen. Alltså, den här vyn! Jag blir helt tagen alltså. Så lycklig för jag bor så jag bara genom en promenad kan ta mig hit.

Ful som fan men vad spelar det för roll när man är ute på en liten PW?

Längtar så till våren och när vi tar med oss lite picknick och går ner hit till stranden. Så mysigt! Åh vad jag längtar…. Såg att det är full vår nere på Mallis nu. Pollensäsongen är igång och alla blommor slår ut. Det var nu man skulle bo där ja, så var det.

Perfekt nog så kom det ett paket idag. Som jag längtat efter denna alltså?! Den har varit slut i lager så jag har fått använda en som gick ut 2017. Tror inte effekten varit särskilt bra i den faktiskt.

Detta är alltså min progesteronkräm som jag kör med och som typ räddat mitt liv. Ni är många som frågar vad jag köper och vart? Denna beställer jag HÄR och jag betalar drygt 300 spänn med frakt för den. Den räcker i en halv evighet. Jag tar en pump, den är alltså perfekt doserad för det. Egentligen ska jag ta morgon och kväll och ska nog börja med det nu. Det smörjs in på tunn hud. Typ insidan av armarna, handleder, innanför låren, bröstet osv. Känner skillnad redan efter 30 min om jag är riktigt nedgången i min PMS.

Jag börjar smörja 2 dagar efter ägglossning. Sen smörjer jag typ 2 dagar in på mensen. Då klarar jag mig och fungerar i stort sett normalt. Missar jag så känner jag det direkt.

Kan varmt rekommendera den, alltså verkligen! Inte sponsrad alls, vill bara hjälpa om någon mår piss precis som jag pga hormonella obalanser.

Lite tillsnyggning av senaste målningen. Älskar att sitta på vårt loft och måla och fixa med mina tavlor. Nu håller jag på och letar efter ett ställe att ha utställning på, hade tänkt ha lite utställning i påsk. Vet du något får du gärna hojta till, mejla mig på niiinis@outlook.com.

Nu är det sent för mig, dags att snika åt sig lite fotpill och sen somna gött. Det börjar dock likna fullmåne ute så risken finns att det blir lite halvkass sömn nu.

Natti natti fina läsare! Sov så gott och njut kvällen.

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Camilla Brännberg
Camilla Brännberg
5 years ago

Hej, du bor väl inte alltför långt ifrån Eskilstuna? I så fall rekommenderar jag dig att ta kontakt med Wäsby Magasin för att ha utställning. En fantastisk liten pärla utanför Eskilstuna ❤️ Ha en fin dag!

Nästa inlägg

Ninas Chili con carne

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x