Det sjukaste hände

Godmorgon!

Vad roligt att läsa era kommentarer om vad ni inte trodde ni skulle göra!

Hur sover ni nu i fullmånetider? Här är det lite knackigt faktiskt, vaknar kl 3 och kan inte somna om. Längtar till vi flyttar klockan till det klockan alltid ska vara, sommartid. Då kan jag börja bli lite normal på riktigt!

Hörni, igår hände det sjukaste ever! Jag var hemma hos min syrra och lekte med Edward när plötsligt min berlock från mitt armband lossnade. Det var lille Edward som upptäckte att något rullade iväg.

Jag trodde att nu gick väl mitt armband av men icke sa nicke. Det var helt intakt. Inte öppet, inte trasigt eller nånting. Tänkte att berlocken kanske slitits av på något sätt, nope……inte det heller! Alltså har berlocken på något sjukt jäkla sätt lossnat. Vet ni hur sjukt creepy det är? Brrrrrr…..jag rös i hela kroppen!

Logiskt sett så måste armbandslåset på något sätt öppnats och sedan stängts så berlocken trillat av eller så är det något spöklikt.

Åh vad vi lekte jag och Edward. När inte Milo, som är Edwards stora idol, är med så får man ha honom ifred. Vi lekte brandkåren och släckte säkert 147 eldar. Vi lekte med garaget, vi pratade i telefon och vi låtsasfikade. Moster lärde också honom att ta selfies med pussmun och zoolanderfejs. Han hakade på direkt. Som vi skrattade, och han också. När han sa att jag inte fick åka hem och att han skulle sakna mig så kom tårarna. Som jag älskar den där lille pojken! ❤️

Kolla in den magiska himlen jag fick se hos svärisarna? Ja igår kväll sen så var vi till svärisarna för att hämta några av mina möbler som ska levereras till Näsby Slott på fredag. Ja dom fattade tycke för några av dem när jag hade utställning där som nu ska få finnas i deras nya krog. Känner mig såå hedrad!

Ikväll är jag bjuden på en tjejkväll av Carin Da Silva där vi ska få äta middag och lära oss att göra oljebaserad parfym. Så spännande!

Nu upp och fixa med alla morgonbestyr. Vi hörs lite senare.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Janina Nero
Janina Nero
5 years ago

Hej, Har några frågor(eller ganska många):) till dig om cremen som du använder för Pms, har du en mailadress som jag kan maila till dig på?

niinis
niinis
Reply to  Janina Nero
5 years ago

Nästa inlägg

Krämig korvgryta

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x