Grymma fredag!

Hej mitt i Lets Dance!

Äntligeeeeeeeen!!! Som jag har längtat! På riktigt….i en hel evighet har jag längtat. Detta är mitt absoluta favvoprogram.

Idag for vi iväg för att lämna möbler på Näsby Slott. Wow vad det byggs där. Än så länge så kändes det som en stor byggarbetsplats men det kommer bli så fint. Måste dit sen!

På vägen hem så lämnade jag av 2 beställda glas också som det var lite brådis med. Så glad och tacksam för den här mannen. Allt jag hittar på och tar mig för och han står stadigt där och stöttar mig. Nåväl, nog fasen bråkar vi också. Han kan sucka högt åt allt jag hittar på och tycka de är dåliga idéer till en början. Han kan vara en surpuppa och gnällig över bagateller i största allmänhet och få mitt topplock och gå. Vi är inte mer annorlunda än några andra. Vi kan tjafsa så taket lyfter och jag måste slå hårt i någon dörr eller så…. men hur skulle ett liv i filmjölk se ut, mellanfilmjölken? Trist och opassionerat tänker jag. Tjafs kan rensa luften.

Som han brukar säga: ”Livet blir sällan trist med dig Nina, ena dagen är du glad och uppåt och nästa kan taket lyfta”. Haha…. jag tar det som en komplimang.

Efter vi lämnat av allt så åkte vi med kärran till pappa och mamma. Där väntade världens godaste stek. Mums! Efter maten körde vi gåtor, skrattade så jag kissade på mig nästan. Mamma är världens sämsta förlorare fast på ett kul sätt, så gissa hur det lät när jag ledde stort? Haha….mamma du är underbar! ❤️

Efter mams o paps åkte vi förbi Coop. Sån sjuk craving på det jag visade i morse. Slukade allt på två röda och blev tvungen att köpa mer. Tyvärr fanns det inte saltade kokoschips på Coop. Bara naturella. Dom är inte lika goda…. Fasen! Imorn blir det till att åka till Ica Maxi o se om det finns där.

Någon var glad när vi kom hem, hon blir så galet gosig när vi blir borta en lång stund. Hon ska helst ligga på en då.

Nä, nu ska jag fortsätta kolla! Lance var ju så galet grym! Maggan kan vara superstolt över sin pojk. Heja Lance!

Ha en fin kväll.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Härlig tjejkväll

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x