En matig dag

Hallå i stugorna!

Är ni här? Det är så läskigt tyst här inne just nu så ett tag tänkte jag om det var något fel på bloggen. Förstår om ni har fullt upp och scrollar förbi och kvistar vidare, det är bara jag som saknar er lite just nu.

Den här dagen handlade rätt mycket om mat. Har letat inspiration och lagt några ”att prova recept” i mappen. Sedan blev det dags för lunch, Milo ville äta korv…..nähä? Är det sant? Ja, det är ju ingen högoddsare direkt. Han och korv är som ler och långhalm. Skulle han få så skulle han äta korv både till lunch och till middag varje dag. Okejrå, en vesuvio skulle gå i, köttbullar och pannkakor också.

Själv åt jag omelett med fetaost, tomat och lite majs i. Så gott! Mitt bästa tips när du steker omelett och vill ha den hel är att steka på lägre värme och inte röra den alls förrän den är helt klar under. Vår spis går till 9 och jag steker på 5. Du kan kika in lite under omeletten, har den fin färg och du har en stekpanna som släpper fint så kan du swischa runt den genom att kasta upp den i luften.

I eftermiddags började jag förbereda för våffelkväll. Tony tjoffade upp tillbehören och kolla in skålarna? Allt fördelat i skålar, ok….lite olika och lite omaka men alltså vad vi har avancerat från när han endast ställde fram plåtburkar och plastburkarna som man köper dem i affären.

Jag gräddade dinkelvåfflor på ett recept jag hittade. Blev grymt bra! Förberedde både för matiga våfflor och de göttiga. De matiga med rökt lax, löjrom, creme fraiche och salladslök var så inibängens goda! Efterrättsvåfflor, ja men det är ju ALLTID gott!

Det vad mysigt att ha lilla familjen samlad! ❤️

Imorgon tänkte jag skriva lite om Josefin Nilsson. Har behövt några dagar att landa i allt, är man högkänslig som jag är så blir man helt tagen av en sån här grej. Josefin har jag beundrat sen jag var ung och lyssnat massor på hennes och Ainbusk musik.

Nu ska jag ta tag i det sista jobbet här för dagen, ha en mysig kväll nu.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th
5 years ago

Tack för alla goda tips våfflor med lax och löjrom lät ju löjligt gott, måste provas snarast! Och angående Josefin Nilsson så går jag runt med en klump i magen sen det kom upp på tapeten, uhh, så hemskt kram Therese

niinis
niinis
Reply to  Th
5 years ago

Håller såååå med dig! 🙁 Kram

Katrin
Katrin
5 years ago

Nästa inlägg

När man kan fynda!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x