ANNONS

Första mjukglassen och nya nails

/

Gokväll gokväll!

Sitter med endast en massa ljus tända här hemma. Mysigt på något sätt, snart kommer det vara konstigt att ha ljusen tända inomhus när det ändå är ljust till sent på kvällen. På söndag flyttar vi klockan. Jag hoppas att det snart är slut på vansinnet med detta flyttande av klocka, de ska bara bestämma om det ska vara sommar eller vintertid först. Sommartid såklart känner jag….eller?

Jag startade dagen med en kortis jogg och promenadsväng på löpbandet hemma. Mitt i allt såg jag hur jäkla äckligt det var med massa damm och gamla svettdroppar så då blev jag tvungen och kvista efter trasan och putsa. Hann att bli svettig i alla fall.

Tony som står på det där bandet 5-6 dagar i veckan har typ inte reflekterat eller? Blir så fascinerad av min karl som lyckas huka för sånt där, ser dom inte eller vill dom inte se undrar jag?

Idag fick jag äntligen nya fransar igen. Så skönt när de är helt nya.

På eftermiddagen idag fick Milo gå ut och lufta sig lite. Han är redo för skolan imorgon då förkylningen blivit bättre. Jag åt min första mjukglass för året. Glutenfri våffla och låglaktosglass bjuder torggrillen på här hemma i småstaden. Sånt LYX! På min mjukglass är det nästan alltid chokladdopp. Godaste i världen!

Jag hann också med nya naglar idag. Körde lite beige, guld, djur tema idag. Så kul att variera sig.

När jag kom hem satt jag länge på altanen och bara njöt av solen. Den värmde och gjorde så det kändes riktigt rart att sitta där.

När Tony kom hem från jobbet var jag så inihelsickes stark och gav mig ut på en PW. Två pass idag, blir typ impad av mig själv. Hur orkar jag? Vi kanske kan snacka om det imorgon, när bäckenet har känslan av att det har gått av och varje högersteg skär som knivar i underlivet. Ja då kan vi snacka om hur stark jag känner mig, hualigen.

Värmesvampen på och första grillmiddagen åts ute. Tjockkorvar i olika smaker, Denniskorv till Milo och grillad majs kommer man långt på. Altanen är alltså invigd idag. Ser fram emot mysiga middagar och vinkvällar på vår altan i sommar.

Nu ska jag kolla Sveriges Mästerkock. Ha en mysig kväll min cybervän. Imorgon väntar jobb i storstan.

Kram Nina

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00