Lycka & eufori

Godmorgon!

Har ni flyttat era klockor? Nu kommer sakteliga mitt liv att återgå till det normala. Jag kommer sova längre på morgnarna och vara vaken längre på kvällarna. Så härligt! Jag önskar sååå att vi kunde fortsätta ha en tid alltid, hoppas beslutet kommer snart!

Igår körde vi lite rensning här hemma. Så skönt att kasta lite skit. Gjorde i ordning baksidan lite så nu kan man ta en morgonkaffe i solen där om det blir lite värme.

Milo var superduktig och fick vara med och jobba. Måste ju ha lärt mig något av all curling jag pysslat med hittills.

Efter rens var det time att fixa sig i ordning för kalas!

Vi sa till Milo och gå ut och vänta när han var klar. Haha, här hittade vi honom när vi kom ut. Han är en riktig ”under bordet” kille. Han älskar att ligga under bord och kolla youtube.

Igår var det som sagt kalas, 20 årskalas för stora barnens kusin. Kan inte fatta att alla dessa småttingar är vuxna nu. Igår satt vi och tittade på bilder från när de var små, vilket underbart gäng men hur fort gick det?! ❤️

Igår fick vi äta kallskuret med en jättegod och fräsch potatissallad till. En mysig kväll med gott att äta och mycket skratt.

I morse åkte vi och tränade igen. Hörni, ett tips till er så ni inte råkar ut för samma sak. Duscha bort brun utan solen innan ni springer på ett löpband och svettas sönder. Hahaha…. OMG. Tur att Tony var med och kunde hojta till om det så jag kunde torka bort.

Måste bara berätta…. idag slog jag mitt rekord! Jag sprang i nästan 30 min, sprang nästan 3,6 km. Ni som springer ser ju att detta inte är någon snabb tid överhuvudtaget. MEN….. JAG SPRANG HELA VÄGEN! Tårar i ögonen, eufori, lycka och total utmattning. Kroppens eget lyckohormon rusade och jag kände mig så stolt över mig själv. Jag vågar ju. Ska jag kunna springa 5 km? Vågar knappt tänka på det? Det har aldrig hänt….. jo men kanske i min ungdom, eller nä. Det har jag faktiskt inte. Vi sprang aldrig så långt när vi sprang med fotbollen och innebandyn. Så springer jag 5 km är det för första gången i mitt liv.

Apropå brun utan sol så har jag provat en ny nu som är det överlägset bästa jag testat i hela mitt liv. Ska aldrig byta bort detta. Imorgon skriver jag om vilken det är.

Efter träning var det härligt att komma hem och få äta en redig frukost. Jag vräker på kardemumma och kanel på min skummade mjölk på kaffet. Det är sååååå gott!

Nu fortsätta fixa här hemma, vi hörs lite senare!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
5 years ago

Vad duktig du är! Hur fort eller sakta man springer/går är helt ointressant tycker jag. Huvudsaken att man rör på kroppen! Klarar du 3,6 km är 5 km en baggis. Lovar! Det är så härligt när man känner att man orkar och lyckokänslorna är underbara. Jag till och med gillar när svetten rinner (trots att jag är i klimakteriet och svettas en del ändå)! Heja dig!❤

niinis
niinis
Reply to  Helena
5 years ago

Jaaa, det är så grymt skönt med svetten rinnande, jag brukar tänka att det kommer ut en massa skit ur kroppen så.

Tack så mycket! Ja 5 km känns inte längre som en omöjlighet. Den dagen…..ojoj!

Maja
Maja
5 years ago

Åh vad du är grym!! Kämpa på med löpningen så är 5km närmare än vad du tror!

niinis
niinis
Reply to  Maja
5 years ago

Åh tack snälla! ❤️❤️❤️

Frida
Frida
5 years ago

Åh spännande med ny BUS! Jag använder Marc inbane efter du tipsat om den. Tycker den är toppen men ska bli spännande och höra vilken du har nu. Älskar sådana tips .
Och du, gällande löpningen. Du kommer klara av springa 5 km galant, jag trodde verkligen inte jag skulle palla det , är ”ingen löpare” som jag har uttryckt mig. Nu kör jag ca 5-7 km utan problemet . Visst är jag skittrött men det GÅR. Jag började lugnt först… och ökade successivt. Heja dig Nina!!

niinis
niinis
Reply to  Frida
5 years ago

Men wow! Vad grym du är! Jag är långt ifrån 8 km än men det skulle vara häftigt att fixa det också. Tack snälla du!

Ja den här busen är sååååå grym! Marc Inbane är också skitbra men den här är snäppet bättre alltså!

Carro
Carro
5 years ago

Heja heja va duktig du är! Har också börjat på gym och det är så roligt Men löpbandet fixar jag inte, blir så jäkla yrslig, speciellt efteråt, men det kanske är en vanesak Kram!

niinis
niinis
Reply to  Carro
5 years ago

Men åh det blev jag också i början. Men jag har fortsatt ändå….. nu är det inte alls lika yrsligt. Jo, efteråt men inte annars. Kram!

Susanne
Susanne
5 years ago

Vad duktig du är!
Såklart att du kommer klara 5 km. Jag blir peppad av dig tror faktiskt jag kommer dra ut och springa ikväll. Det var alldeles för länge sen. Måste komma igång nu. Man mår så mycket bättre när man tränar.

Nästa inlägg

Klassisk Budapestrulle

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x