MÅNDAGSLISTAN

Hej och hallå!

Nu äntligen så fick jag tid att sätta mig och chittchatta med er en sväng. Har haft deadlines på 2 saker som skulle vara klara idag så jag har haft fullt skägg här. Apropå skägg, mina strån på hakan, hur fort och mycket kan de växa? Nu har jag 3 som växer som fasen och som jag definitivt måste hålla koll på så de inte tar sig fullständigt. Skägg liksom….

Jag kickar igång veckan här med en MÅNDAGSLISTA!

1) Hur ser din dag ut idag?

Jobb jobb jobb, hela hela dagen bara jobb. Mellan har beställt grillat till ikväll så kanske jag åker och handlar något gott till det.

2) Vad var det bästa med förra veckan?

Träningen måste jag nog säga, och att jag sprang så mycket som jag gjorde. Jag körde 4 träningspass förra veckan. Är störtnöjd med det!

3) Någon Instagram att tipsa om?

Har ingen speciell så att tipsa om just idag mer än att jag själv florerar runt bland en massa träninginstagram nu. Får så mycket inspiration av det!

4) Hur var helgen som gick?

Den var toppen. Rens, kompishäng, slapp och bakning. Typ så.

5) Vad åt du till frukost?

SMOOOOOTHIEEEEEEE

6) Hur ser din klädsel ut just nu?

Så överlycklig över den här outfiten just nu. Så skönt och så avslappnat. I love it! ❤️ Fick lite linsbolognese på brallan men vem orkar bry sig just idag, inte jag!

7) Planer för veckan?

Jobb under 2 dagar i Sthlm, jag är bjuden på vinevent på Torsdag och så vanligt jobb då. Inga större planer om jag inte missat något då.

8) Dagens känsla?

Lågt järnvärde då jag har hästmens så jag är lite omotiverad och trött. Men så snäll PMS denna månad (förutom lite kroppsligt skit), måste vara träningen!

9) Dagens tips?

Har ni hört talas om Kari Traa? Superpoppis märke på träningskläder. Jag kollar en hel del efter nytt nu när jag tränar så mycket. Det håller helt klart motivationen uppe.

Just nu har Campadre massor med träningskläder till en bråkdel av priset. Du hittat träningstightsen HÄR (40% rabatt nu), tröjan fanns inte. Du hittar massor med superschyssta träningskläder med riktigt bra märken till superpriser HÄR!

10) Dagens feelgoodtips?

Träna. Ja alltså nu låter jag som en sån nyfrälst jobbig jävel men jag måste bara lyfta hur gött det känns. Visst, kroppen är öm och har träningsvärk men oj vad gott det gör för min själ. Jag har kört i snart en månad och känner en otrolig skillnad mentalt. Kroppsligt tycker jag inte det hänt något än, jo kanske att jeansen sitter lite lösare men mentalt är det fantastiskt!

Nu börjar jag fundera på varför och när all oro och ångest blev så väldigt påtaglig i mitt liv. Mycket av den kom när jag övergav träningen…..det säger en del. Vill inte stressa dig som mår dåligt med att börja träna, inte så. Men låt tanken mogna, kanske kan det vara något att påbörja om det känns extra jobbigt i livet just nu. Lugnt och försiktigt till en början, kanske tillsammans med någon du litar på. Vet ju att kroppslig utmattning kan vara nog så jobbigt för oss som lidit av mycket ångest.

Heja oss! ❤️❤️❤️

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
5 years ago

Tycker du är så himla duktig! Önska jag kunde komma igång med träning själv!

Img 7898.jpg

Nästa inlägg

Påskbakelser

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x