Idag slog jag rekord

Morning, eller näääää….klockan är ju 12! Vi sov till halv 8 här hemma, jag hade en knackig natt igen men lyckades somna om sen i alla fall så det blev sovmorgon till halv 8 som ju känns galet sent.

Laddade till tänderna drog vi iväg efter vi masat oss upp från sängvärmen. Idag var planen att jag skulle försöka slå mitt springrekord och idag hände det hörni, idag slog jag verkligen rekordet! Jag sprängde alla gränser idag. Huvudet dunkade, färgen i ansiktet var lila och svetten dröp om mig men jag slog det!

JAG SPRANG I 45 MINUTER!

Det tog 17 032 dagar! Idag sprang jag 5,5 km utan att stanna en endaste gång. Jag är så inihelskotta glad.

Men det höll på att bli ledsamt. Mitt löpband hade inte funkat under min tröja. Jag gömmer alla siffror för att inte stirra mig blind på det. Det var bara det att mitt löpband fått nån knäpp så den registrerade inte min löpning. Höll på att börja gråta när jag upptäckte det, det var ju mitt kvitto på att jag hade gjort det.

Men, Tony tog fram nåt på nätet som gjorde att vi kunde räkna ut hur långt jag sprungit då vi hade farten jag sprang i och tiden hur länge jag sprungit. TACK & LOV! Haha…. just nu kändes det jäkligt viktigt!

Färgen hade blivit mer röd här och inte riktigt lila som den var från början!

Känner såhär, om du nu är sugen på att börja springa och aldrig har gjort det så säger jag gör’t! Om JAG klarar det så klarar garanterat DU det. Ja om du är fullt frisk vill säga. Jag trodde aldrig jag skulle klara det men nu har jag gjort det, kan knappt tro att det är sant!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi åka och titta när ESK (herrlaget i fotboll) har premiärmatch. Härligt väder så det ska bli härligt att få vara ute lite.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anne-Marie
Anne-Marie
5 years ago

Ladda ner Runkeeper i mobilen och regga allt där. Där finns allting kvar. Kram

niinis
niinis
Reply to  Anne-Marie
5 years ago

Har gjort det, men jag sprang på löpbandet så då reggar man i efterhand.

Maja
Maja
5 years ago

Grattis!! Du är GRYM!

niinis
niinis
Reply to  Maja
5 years ago

Åh tack! ❤️❤️❤️❤️❤️

Carina S
Carina S
5 years ago

Wow! Så bra jobbat!

Nästa inlägg

Vit chokladpannacotta med exotisk puré

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x