Magiskt

Gokväll!

Ja för fasen, här sitter en annan och nattsuddar. Känns som man blivit vuxen och får vara vaken så länge man vill.

Älskar ljuset som gör att jag återigen får normal dygnsrytm, äntligen! Kändes ett tag som att det aldrig skulle vända. Att somna kl 19 skulle bli min nya grej, men nääää….. det mer normala livet återvände.

Några ggr i den mörkaste vintern gjorde jag och Tony high-five där mitt i natten. När han gick och la sig och jag gick upp. Det kändes smått bisarrt att det skulle behöva vara så, det blir liskom inte så mycket raj-raj då heller. Typ boka i kalendern.

Alltså hur magiskt? Ser ut som det brinner där i skogen nästan. Bilden är tagen kl 19.44 ikväll och solen hade inte riktigt gått ned än.

Dock så verkar värmen vänta på sig lite. Frostiga nätter och på dagarna når tempen knappt över 0 strecket. Buuuuuuu…..våren verkar dröja lite. Förra året minns jag att vi åkte ut med Vagnhild över valborg, vi höll på att frysa ihjäl och hostade igång nån gammal kupévärmare där mitt i natten då vi inte fått ordning på värmen i husvagnen än. Men vi hade precis fått ordning på henne invändigt, du kan se bilder HÄR.

Nä, nu börjar jag nog bli lite trött, det är ju mitt i natten för mig nu. Natti natti!

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x