Gråhårig och så snygg

Inlägget innehåller annonslänk genom reklam för Cellbes

Hej och gokväll!

Mätt i soffan här, blev överraskad med det här när jag kom hem ifrån frissan.

Något av en favorit. Nachotallrik! Sååå gott så jag smäller av. Jag orkade dock inte hela även om jag hade velat.

Idag var jag som sagt till frissan. Har inte varit hos Jenny på ett helt år. Galet att tiden bara gått. Jag har haft tejpextensions här emellan men tyckte faktiskt inte att dom var så bra så nu återgick jag till att ha mina gamla vanliga extensions. De sitter med lim.

Jag har verkligen försökt att kapa mitt hår i en sådär snygg längd som många andra har nu. Men jag vantrivs. Inte då när jag var blond, då trivdes jag faktiskt med kortare hår men med mitt vanliga mörka så vantrivs jag nåt så vansinnigt. Jag önskar jag kunde trivas i kortare hår för jag tycker det är såå snyggt på andra.

Men, inte på mig. Långt är min grej. Jag kommer väl vara den enda långhåriga gamla tanten sen. Måste googla äldre med långt hår nu känner jag.

Så snygga kvinnor alltså!

Blev tvungen att fortsätta googla för att se vad vi har för kändisar med långt hår också.

Demi Moore född -62, Courtney Cox född -64, Jennifer Lopez född -69, Julianne Moore född -60, Lucy Liu född -68, Sarah Jessica Parker född -65

Galet att alla dessa snyggingar är födda på 60 talet! Alla är alltså över 50 bast. Tänk att Julianne Moore nästa år fyller 60 år! Fantastiskt. Å de passar otroligt fint i långt hår allihopa.

En förebild på mitt hår. Ni ser ju hur långt det hunnit växa från när jag blonderade det i December förrförra året, det har vuxit över 20 cm sen dess. Alltså December 2017. Till vänster ser man en rätt skarp kant där det blonda börjar. Dock så ser du att det inte vuxit alls på längden. Det har fortsatt gå av hela tiden, så allt det som var blonderat har alltså gått av i omgångar. Men nu är det inte så jättemycket kvar tills att det bara är friskt hår kvar. Äntligen!

Såhär ser det ut nu. Det känns som man kommit hem igen. Dessutom så mår inte håret dåligt av den här förlängningen. Obs: Är inte sponsrad alls, jag betalar som alla andra. Vill bara poängtera det så ni inte tror att detta är omärkt reklam.

Är i alla fall supernöjd! Lite ont i hårbotten nu bara. Det brukar jag få i början, brukar ge sig efter första natten.

Hade på mig en ny >>klänning<< från Cellbes idag. Åh vad jag trivdes i den, den finns i flera olika längder och jag valde den kortaste. Ska försöka ha på mig klänning oftare, det är ju superbekvämt om man har en som man trivs i. Strumpbyxa och sneakers till gjorde att det blev ännu mer bekvämt.

Så snyggt att matcha till någon >>cardigan<< också om man känner sig bar. Den jag länkar till är nedsatt med 100 kr just nu. En klänning kan man ju både klä upp och klä ned så den passar tillfället.

Här pågår läxläsning innan sängen för Milos del. Veckans ord. De ska med en mening förklara ett ord. Nyss har vi gått igenom ordet sensmoral. Mami blev tvungen att googla haha…..

Imorgon är det jobb på förmiddagen sen ska jag leverera glas och ha lunchdejt. Det är Lill-Lördag också, kanske ordna nåt gottigt till kvällen?

Ha en fin kväll nu.

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pia
Pia
5 years ago

Kul att se i kvällens Ullared att Ni dyker upp nästa vecka

niinis
niinis
Reply to  Pia
5 years ago
Elin
Elin
5 years ago

Hahaha, underbart Nina! Jag googlade precis samma ord i helgen när jag hjälpte Elsa med läxan. Lillasyster frågade varför det tog så lång tid innan jag svarade på vad ordet betyder. Googlade du eller? Frågade hon. Ja ba, mmm ok det gjorde jag. Men bara för att jag ville vara säker på att inte lära ut fel betydelse…

Lena
Lena
5 years ago

Så fin du blev i håret! Klänningen gillade jag verkligen o skulle vilja beställa en 🙂 vilken storlek tog du? Vi ser ut o ha liknande kroppsform därför jag frågar har aldrig beställt från cellbes så vet inte hur deras storlekar är riktigt. Ha en fin dag

niinis
niinis
Reply to  Lena
5 years ago

Tack snälla du! Jag har en 40/42 på min och den är normal i storlek. Detsamma till dig!

Kram

carina
carina
5 years ago

Inte blir du den äldsta tanten med grått långt hår,min syrra är 71 snart och hon har långt hår,oftast i en fläta,för det är inte så tjockt som förr. Själv har jag kort hår,men har slutat färga det,är 57 år,det jag hoppas på är att det ska bli lika vitt som mammas.

Nästa inlägg

Citronmarängpaj

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x