Mardröm

Morning!

Vaknade inatt också men lyckades somna om, drömde en jäkla massa mardrömmar då istället. Drömde bl a att Tony ville lämna mig, sååå hemskt! Usch vad ledsen jag var och han var verkligen förbytt som människa….ville inte ha med mig att göra. Jag var förkrossad och försökte med allt, men han hade bestämt sig…. ”Jag vill inte vara med dig” sa han. Jag var så lättad när jag vaknade men har en sån där obehaglig känsla i magen ändå. Usch…. känner du igen det?

Har sagt att han gärna får säga att han älskar mig 100 ggr idag.

Morgonens frukost blev detta. Nu har jag kört smoothie i 2-3 veckor och i morse ville jag byta. Igår köpte jag nämligen Fredrik Pauluns glutenfria müsli. Den med blåbär, kardemumma och kanel. Den är såååå god!

Nu ska jag snart hoppa ur här, ville bara kika in och önska dig godmorgon!

Kram Nina

77
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Havrefras
Havrefras
5 years ago

Herregud, hade en sån dröm för typ ett år sedan. Drömde att gubben var otrogen och som en förbytt människa, hemskt! Blev som en tonåring och klöste mig fast i honom, men han ba ”vår resa slutar här”. Drömmer sällan och har ytterst sällan mardrömmar men det här tog priset. Fruktansvärt starkt. Vaknade och grät och hulkade, snorade och hängde mig över gubben. Han fattade ju ingenting och knappt efter att jag berättat heller – han drömmer ALDRIG, typ noll förståelse över att att jag kände så starkt fast jag vaknat och borde liksom kunna släppa det direkt? Men han höll om mig så länge jag behövde. En puss i pannan gör underverk då 🙂

Sophia
Sophia
5 years ago

Du är inte ensam om denna tokiga dröm, när jag känner av min pms så drömmer jag om samma händelse, guben lämnar mig, har träffat en ny, det går inte att övertala honom att stanna när jag vaknar så får han ofta onda ögat innan jag fattar att det bara var en dröm

Nästa inlägg

Mysig dag och jag vågade

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x