Tjejmiddag

Hej igen, skulle ju visa dig lite bilder från igår. Jag blev inbjuden av fina Therese till en urmysig kväll med andra influencertjejer. Det är verkligen så givande att träffa andra som jobbar med samma sak som jag. Man har så mycket att prata om.

När jag kom till First Hotel i Örebro där tjejerna bodde över stod det här fina uppdukat och väntade. Tjejerna var och bytte om efter dagens äventyr på Prison Island, dit hann inte jag då jag hade möte men det hade tydligen varit skitkul. Måste verkligen testa det nångång, lät ju galet roligt med något liknade Fångarna på fortet.

Sen kom hela högen och efter att vi fått prata en stund gick vi emot Boulebar. Det var ju också så häftigt. Massa boulebanor och restaurang mitt i alltihopa.

Carola, Jennifer

Hela högen samlad! Underbara människor och såå kul att lära känna nya tjejer som är i samma bransch!

Vi började med en fantastisk förrätt! En jordärtskockssoppa med tryffelolja och rimmad lax med citrus och chilidressing med palsternacka. Båda var magiska!

Huvudrätt var kalventrecote med ugnsbakad potatis, kålsallad och sky. Köttet smälte i munnen.

Dessert blev dessa två. En vegansk mousse med saltrostad kokos och hallon och så en creme brulé! Magiskt!

Fina tjejer! ❤️

Jag avvek lite tidigare då vi ju skulle ha fotboll idag trodde jag, haha…. Aja men nu är man pigg och fräsch istället, dock så fick jag ju aldrig spela någon boule. Vi hann inte medan jag var kvar så det var ju lite synd, men jag får prova det en annan gång. Alla säger ju att det ska vara så kul!

Avslutade med en toaselfie på en knallgul toalett innan jag drog hemåt.

Tack fina Therese för detta underbara initiativ! Hoppas det blir fler gånger!

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hur känns kroppen?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x