Här är jag….

Heeeej!

Total radiotystnad här på bloggen igår. Ibland blir det bara så. Ville snabbt in och säga hej nu i alla fall. Igår och idag jobbar jag på mitt andra jobb så jag har haft fullt upp med det.

I morse var det tungt att kliva upp från sängvärmen och den här vyn alltså. Har haft sån träningsvärk och kroppen är lite sliten av träningen som den får nu. Men det känns bra och inte som att det är för mycket. Då backar jag direkt, det har jag lärt mig.

Idag är det dags igen, vi tränar något 6 dagar i veckan och det känns så jäkla bra. 1 månad har gått och jag har redan en helt annan känsla i kroppen. Om jag bara hade vetat detta så hade jag börjat för längesen.

Men, det är aldrig försent har jag hört någon klok människa säga. ❤️

Har PMS och bara liiiite irritation än så länge. Träningen ger resultat hörni. Exakt varför jag började!

Nu måste jag rusa vidare men har tidsinställt lite inlägg här inne så det inte ska gapa tomt idag när jag jobbar med annat. Ett inlägg kommer t ex handla om påsk-outfits och ett annat om de gudomligt goda bullarna jag bakade igår, DET ABSOLUT GODASTE BULLARNA JAG ÄTIT!!!

Hörs senare!

Kram Nina

65
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny
Jenny
5 years ago

Jag såg dig på ”Ullared” igår! Ja ba, det är ju Nina ju! 🙂

Ha en jättebra dag!

Jenny.

Carina S
Carina S
5 years ago

Så roligt att se er på Ullared i går, så fina saker det blev! jag ska bo en natt på ullareds hotell snart o då blir det lite shopping med (så bra gjort med träningen du gör nu heja heja )

Karin
Karin
5 years ago

Vad är det för jobb du har?

niinis
niinis
Reply to  Karin
5 years ago

Jag jobbar på en influencerbyrå i Sthlm 2 dagar i veckan.

Karin
Karin
5 years ago

Aha, hade missat det. Vad är en influencerbyrå och vad gör du där?

niinis
niinis
Reply to  Karin
5 years ago

De gör events, jobbar med samarbeten med influencers osv. Jag är med pch rör i alla bitar.

Nästa inlägg

Jag hittade dem!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x