Påskfirande

Innehåller annonslänk genom reklam för Cellbes

Godmorgon raringar!

Njuter ni av påsk? Det gör vi, BIG TIME! Igår hade jag t.o.m klänning med bara ben, så fint väder har vi för det första. Sen är det ljuvligt med ledighetshäng med nära & kära!

Jag tänkte jag skulle spela in en vlogg idag, det var ett halvår sen och kände att det skulle vara kul att spela in en sån till er. Ni får helt enkelt hänga med i rörligt material istället.

Vi startade vår dag med en långpromenad här i krokarna. Milo var med på cykeln.

Vädret var magiskt!

Efter promenad, matlagning och bakning här hemma så åkte vi till syrran och Pierre för att äta påskmat.

Till efterrätt bjöds det på Memma, en klassisk efterrätt i Finland. Tyvärr så smakar den skit så jag kan absolut inte äta det. Haha….

En mysig dag i deras nya hus och inglasade altan. Jag vågade mig på att ha klänning fast magen putade hur mycket som helst i den. Älskar klänningen och bara måste få använda den nångång så då kan man inte fundera på hur mycket magen putar! Hur mjuk och skön som helst att ha på är den. Du hittar den >>HÄR<<.

Efter påskmiddag och mys med syrran åkte mamma, pappa, Tony, Milo och jag ut till svärisarna och hälsade på. Supermysigt häng i deras trädgård blev det!

Kvällen avslutades i Lets Dance soffan. Jag var så oerhört berörd av Lance och hans berättelse om sin bortgångna storebror Isak. ❤️

Nu ska jag kliva i träningskläderna och ge mig ut på en joggingtur i naturen. Jag har ju bara sprungit på löpband så detta ska ju bli spännande. Hört att det ska vara såååå mycket jobbigare med att springa i naturen. Får se om jag blir skrämd för livet nu?

Ha en fortsatt trevlig påsk raringar!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny
Jenny
5 years ago

Glad Påsk 🙂

Leena Halttunen
Leena Halttunen
5 years ago

Hej Ninni! Hälsningar från Mellersta Finland! Har aldrig varit förtjust i memma, år det aldrig tidigare. Men nu i några år har vi haft jätteläckra Mokka-och Vaniljmemmor i små portionsförpackningar, också Citronmemma( det har jag inte smakat än) .
Dom borde du smaka, om du för chansen, kanske blir du också konverterad :). Solig vecka önskar Leena!

Nästa inlägg

Gråtit så mycket…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x