Vad är detta?

En av oss mår bra, en av oss mår inte så bra….

Kan ni gissa rätt?

Alltså, sen 4 i morse har jag sprungit på toa, ni vet når precis allt kommer ut den andra vägen. Jag har dessutom såna kramper i magen som kommer och går. Magsjuka? Ingen aning. Går det ens magsjuka nu? Nä va? Har ätit som alla andra i familjen också så det kan inte vara något jag ätit heller. Fattar ingenting.

Tänkte bara kika in och säga hej och återgå till att ligga nedbäddad idag.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
Malin
5 years ago

Åh krya på dig!

Sara
Sara
5 years ago

Krya på dig fina Niiinis. Usch och fy att springa på toan. Här i Norrland går det magsjuka men vet inte hur det ser ut söderut.Tur du har stiligt sällskap i sängen. Kram Sara

Åsa
Åsa
5 years ago

Jag hade exakt detsamma i helgen, det gick dock över på ett dygn.
Krya på dig!

Petra Karlsson
Petra Karlsson
5 years ago

Hej! Jag har fått kampylobacter 2 ggr av kyckling. Alla i familjen åt av samma kyckling men det var bara jag som fick det. Jag hoppas ju såklart att det inte är det du har men ville bara tala om att det kan man få även om resten av familjen inte får det.
Krya på dig!

Therese
Therese
5 years ago

Huuuu! Krya på dig! Är så rädd för magsjuka att jag tror den ska smitta från dig till mig bara jag läser det här, och jag bor låååångt ifrån dig (men nu läste jag ju att eländet härjar i Norrland, där jag ju då bor. Nu är ju Norrland rätt så stort, så hoppas det inte är här)

Anna
Anna
5 years ago

Krya på dig Nina! Tyvärr så går magsjukan året runt. Toppen är nådd, men de senaste året har jag upplevt att den härjat april/maj som mest runt omkring här.

Carina S.
Carina S.
5 years ago

Krya på dig! Det går här omkring med (Skaraborg) bara vila o drick vätska bara, det värsta är nog gjort nu, Kram

Nästa inlägg

Njuter ni?

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x