Brann av!

Hej fina vänner!

Snacka om att den här veckan blev såå märklig. Det känns som det var påskhelg, sen blev jag sjuk och imorgon är fredag. Typ så! Det gjorde också att det känns som jag halkat efter fullständigt. Med jobb och alla förberedelser, ja allt! Ibland är en vecka så inihelskotta sårbar så minsta förändring gör kaos.

Just nu pågår packning och förberedelser för ett hus som ska tas om hand av stora barn, en minsting som ska bo hos sin farmor och farfar, en väska som ska packas för 2 middagar och utflykter. Varav en middag som är dresscode ”slottsfin” och hatt. Hatten har jag inte ens än…. jaja, det är en dag imorgon också.

Jag har i alla fall fyllt på fransarna och naglarna. Det blev neutrala ljusrosa naglar den här gången. Inget krusidull bara naturella.

Jag blev ju sjuk och glömde visa er några bilder från vår mysiga påskmiddag som vi hade i måndags. Ä L S K A R när alla är hemma. Bästs känslan! Jag spinner som en riktig kattmamma när vi får sitta vid middagsbordet och prata om ditten och datten. Milo var också med i diskussionerna och man märkte hur han riktigt mös när storebrorsorna var med.

Vi pratade gamla minnen, bl a våra galna husvagnsresor vi gjort. När alla ungar bråkat med varann och hur jag brann av mitt i Pite Havsbads camping så spån och plankor flög i husvagnen. Ungarna smög ut med kutade ryggar och vågade inte visa sina nunor för mig på en lång stund.

Vi hade varit och hälsat på mamma och pappa i deras hus i Övertorneå. På den resan var vi även till jultomteland i Rovaniemi. Där minns jag att ett gäng Japanska turister blev helt till sig i trasorna över Milo. Han hade ju lite långt hår redan då och de tog honom och fotade honom som galningar. Kolla bilden högst upp till vänster!

Vi blev så paffa så vi bara stod där. Fattar inte att jag lät dom? Till slut blev Milo ledsen och då stövlade jag in i fotograferandet och snodde åt mig min unge. Ångrade att jag var en sån mes som jag var…. skulle ha rutit!

Det här var en resa vi gjorde när jag hade Milo i magen. Vi hann med Liseberg, High Chaparral och Skara sommarland. På EN VECKA och jag var gravid. Haha…. vilken bedrift va?

Ja, det var härligt att prata gamla minnen. De minns våra husvagnsresor perfekt och det är jag så lycklig över. Vi har byggt mentala bilder hos dem, bilder från deras barndom och det gör mig så glad i själen. Fina barndomsminnen är kul att bära med sig, även om mamman brann av lite då och då….

Nä, nu är det sent hörni. Klockan har just passerat kvart i elva på kvällen. Måste gå och sova nu. Roadtrip väntar imorgon.

Natti natti finisar!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hönsmorsan

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x