Bli av med vårtorna

I annonssamarbete med Wortie

Jag vet inte vad ni känner med vårtor men för mig har det alltid förknippats med skam. Jag hade nämligen en på min tumme i småskolan och skämdes alltid så överjordiskt mycket över den. Jag knöt den stackars tummen hårt inne i handen, livrädd för att någon skulle se den. Jag fick till slut bort den genom att frysa den, då hade jag hunnit bli vuxen. Dessa små as till ”hittepå” grejer man kan råka ut för är ju inget annat än en belastning. De kan göra ont, de kan blöda, de kan värka och dessutom smittar dom. 

 

Ett av mina barn har haft jätteproblem med en vårta under foten. Den har funnits där i flera år och vi har provat olika metoder för att få bort den, dock så har resultatet alltid varit obefintligt. Det har hänt nada….. tills nu. Det är knappt så vi vågat tro det men tammetusan att det verkar funka.

 

Här ser ni den precis innan han skulle hoppa in i duschen. Som ni ser så sitter den på ett rätt ömt ställe, precis under trampdynan. Den känns ju såklart och är den irriterad så gör den ju ont att gå på.

Här är kittet som äntligen gjort någon skillnad! Det är Wortie som tagit fram en frysprodukt som är extra avancerad och påminner mycket om den frysmetod som görs hos läkare. Dessutom kändes denna produkt som den gav omedelbar hjälp. Bonus är aktiverings gelen och de små plåstren som man har på efteråt som fortsätter att behandla vårtan. De vita avlastningsplåstren har varit perfekt stället vårtan suttit på.

När man behandlar vårtan så börjar man med aktiverings gelen.

Därefter aktiverar man frysstiftet med att enkelt pressa ned korken i 3 sekunder, därefter håller man frysstiftet emot vårtan i 40 sekunder. Det gjorde inte ont alls tyckte sonen. 

Efter vi behandlat vårtan med frysstiftet så la vi på avlastningsringen. Sen hade han den resten av dagen. 

Jag hoppas att ni ser skillnaden. Redan efter 1 behandling så känns den som den minskat en hel del i storlek, dessutom har vårtan fått en helt annan karaktär. Som att den luckrats upp och i mitten har egen ny hud tillverkats. Helt otroligt! Jag trodde verkligen inte att den skulle ge så stor effekt redan efter 1 användning! Denna produkt ska det verkligen bli spännande att fortsätta använda och kanske blir det en sommar utan vårta för sonen?

Den här produkten får mina varmaste rekommendationer! Just nu får du 25% rabatt hos Apoteket AB både i butik eller på webben, klicka ›› HÄR!

7
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
M
M
5 years ago

Ett annat tips för att få bort vårtorna är bananskal. Låter sjukt men jag försökte få bort min dotters vårta i ca 3 år, bland annat med wortie men den jäkeln kom alltid tillbaka. Klipp av en bananskalsbit, lägg med ”insidan” mot vårtan, tejpa över med hudtejp så den sitter tätt inpå huden..Upprepa med nytt skal varje dag. Tillslut ruttnar vårtan o blir svart. Har testat det på alla vårtor jag sett och funkar alltid!

niinis
niinis
Reply to  M
5 years ago

Helt otroligt! Aldrig hört ens, vad häftigt om det funkar.

Anna-Maria
Anna-Maria
3 years ago

Hej! Kom in på din blogg när jag sökte på fotvårta för att min son klagade imorse över att han hade ont och då såg jag en pytteliten vitprick som blivit hård. Min fråga är hjälpte detta helt eller kommer de tillbaka som kommentaren ovan skrev?

niiinis
niiinis
Reply to  Anna-Maria
3 years ago

Det hjälpte, men man måste vara frenetisk med att ha på det lång tid.

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x