När man skiter i vad andra tycker!

Vad svårt det är med kläder just nu. Idag fick jag plocka fram vinterkläderna igen. Det har snöat och haglat och varit kallt som helskotta. Aprilvädret kom i maj istället. Men men…. det kommer bli bättre!

Något nytt som jag snöat in lite på är svartvitt, randigt och leoprint, det är sååå snyggt! Hade vit kostym förra helgen och leodetalj till. Jag har nästan alltid leo på mig nu…. på något sätt. Tant ”Raff” för hela slanten.

 

2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7.

2. Klänning / 3. Klänning / 4. Klänning / 5. Jumpsuit

2 / 3 / 4

Något som jag reflekterat över nu när man passerat 45 är att man blir mer modig. Man har börjat klä sig lite som man känner för, lite som att man struntar i vad andra tycker. Förr kunde det vara omöjligt att klä sig, mycket av det berodde på att man alltid tänkte på vad andra skulle tycka.

Ja men så jäkla jobbigt. Vem orkar tänka på vad andra tycker hela tiden? Det är ju svinjobbigt. Ingen ska behöva göra det, man ska trivas själv…. punkt slut! Sen vad någon tycker om din klädsel, ja det ska inte röra dig i ryggen, bara du mår bra.

Ett bra exempel är min kostym jag hade förra helgen. Jag skrev ju att jag hade en dålig dag, att det inte kändes nåt bra. Men när jag fick lite boost så kände jag bara att vafan, nu kör jag. Skitsamma!

Grejen var att jag hade tänkt ha en annan topp under min kostym men den hade jag glömt hemma. Fick ta en annan som var lite ”vågad” som visade klyka och sånt och det var inte tanken med den andra toppen. Aja, först deppade jag lite över det men sen kände jag bara att vafaaaaaan. Jag är 46 år gammal och nu råkade det bli lite mer klyka än vad planen var från början…. fuck it! Sån jäkla befrielse även om det var lite läskigt i början.

Jag älskar att man släpper taget om just såna saker när man blir äldre. Det är som en trist belastning som hängt över en i alla år plötsligt ramlar av ens axlar. Vad mycket lättare det känns.

Självklart har jag en bit kvar men det blir bättre och bättre. Vem vet hur det kommer bli framöver, man kanske släpper totalt? Ger efter för allt och bara kör sitt eget race. Är det så att jag åker på möte i raffset kan ni väl hojta till, då kanske det gått lite överstyr. Haha…..

0
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
Therese
4 years ago

Tur du glömde den andra för du var skitsnygg i det du hade på dig

niinis
niinis
Reply to  Therese
4 years ago

Men åh vad snäll du är! Tack fina! ❤️❤️❤️

Maria
Maria
4 years ago

Supersnyggt!

niinis
niinis
Reply to  Maria
4 years ago

Åh tack! ❤️❤️❤️

Eva
Eva
4 years ago

Jag är så dålig på det där med klädkoder och så rädd att ”göra fel”.
Som klädkod kavaj. Ska vara fint och uppklätt men inte för kort klänning, inte kortare än knät och inte för djup urringning till exempel.
Man vill ju inte komma och vara fel liksom du är ju jättefin! Jag måååste verkligen uppdatera en garderob som inte ens är värt namnet! Svårt att hitta bekväma fina kläder och ogillar dessutom att handla
Gillar verkligen när du kommer med klädtips.

niinis
niinis
Reply to  Eva
4 years ago

Idag tror jag faktiskt att klädkoderna suddats ut lite. Alltså jo grunderna är vad de är men idag är det svårare att göra fel då det känns som klädkoderna börjat stretchats ut lite. Så go for it girl! ❤️

Anna-Karin
Anna-Karin
4 years ago

Är man snygg i allt kan man ha vad man vill på sig utan att bry sig..

niinis
niinis
Reply to  Anna-Karin
4 years ago

Jag är verkligen inte snygg i allt….men det orkar jag inte heller bry mig om. Det är mycket man inte orkar när man blir äldre. ❤️

Marika
Marika
4 years ago

Precis så känner jag orkar verkligen inte bry mig vad andra tycker om hur ja klär mig eller säger eller vad det nu kan vara. Gillar man inte mig så behöver jag då inte den personen i min närhet. Håller med har nog m åldern att göra. Att skinnet på näsan är stabilt Rock on Nina. Du är cool o fin i dina kläder. Alltid

niinis
niinis
Reply to  Marika
4 years ago

Tack fina! ❤️❤️❤️ Du är så klok och du har så rätt!

Nästa inlägg

Lördag

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x