Vardagspussel

Gokväll på er! ❤️

Här lägger sig lugnet efter en typisk vardagspusseldag. Fotbollsträning för Milo och så var det även föräldramöte på fotbollen. Han måste hinna äta innan annars blir han både grinig och så finns det risk för migrän, ja så då måste maten fixas innan. Blev så glad att vi hade matlåda från igår kvar till honom. Medan han är på träningen så lagar jag mat. När träningen är slut åker jag och hämtar Milo från träningen och Tony åker till föräldramötet.

Hem och få in Milo i duschen, sen plugga läxa tills imorgon. Kvällsmacka, borsta tänderna och chill. Vi har chill hemma från ca kl 21. Då ska han släppa allt vad skärmar heter, tagga ned och lägga sig i sängen och slutligen somna.

Ja, så idag blev det en sån typisk familjedag. När mat ska fixas, möten gås på, skjutsas och hämtas och fyllas diskmaskin.

Nu är ljusen tända här och det är bara kväll i soffan kvar. Det blir inte så mycket mer än så. Blev inte så mycket roligare än såhär helt enkelt. Ha en fin kväll nu.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vad har man på fight?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x