100 åringen

Hej min vän!

Då har det äntligen hunnit bli fredagkväll. Släntrade hem här vid kl 12 inatt, blev en lång jobbkväll igår. Hade svårt att komma ned i varv också. Så är det alltid för mig, har man hållit igång sådär en hel kväll med mycket intryck så ska det en hel del till innan man liksom kopplar bort och kopplar av.

Idag har dagen bestått av jobb och jobb. Sitter fortfarande och jobbar, den här dagen har faktiskt varit helt galen. Nu vill jag bara snabbt visa er lite härliga bilder från igår.

Igår var ju jag på NK och roddade med Kitchenaid eventet som gick av stapeln. 100 årsjubileumet ni vet. Ni som följer mig på Instastory kunde se hur allt gick till.

Underbara Jessica Frej. Henne bara älskar man! ❤️ Hon var också med på eventet igår.

Här var det färdigroddat med allt inför att alla gäster skulle anlända.

Skumpan var upphälld också!

Snygg tilltugg och härliga alkoholfria drinkar stod uppradade.

Sveriges bästa bartender Johan Evers jobbade vant bland drinkarna.

Det sköts konfetti och självklart fick vi äta 100 årstårta. Kitchenaids nordenchef Cecilia Liss välkomnade både gäster och den fantastiska tårtan.

Älskar de här bilderna på Cecilia och Jessica som fantastiskt talangfulle fotografen Sandra Rogers tagit. Kika gärna in hos henne, hon tar fantastiska gravid och bröllopsfoton!

Å så en sista bild på när jag fick kramas med den där underbara människan!

Funderar på riktigt att tatuera in en KITCHENAID nånstans på kroppen. Den är ju så snygg!

Det blev ett härligt event och så värt att komma hem 12 inatt. Nu ska jag faktiskt lägga ned jobbandet för ikväll. Imorgon blir det en lång dag med Milos fotbollsmatch i Bålsta, sen vidare mot Sthlm och gå på MMA gala på kvällen. Behöver packa också men det får det bli imorgon bitti. Nu ska jag bara slappa innan jag somnar gott här i soffan.

Ha en fin kväll!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Med i en dokusåpa

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x