Smakråd?

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes.

Hörni, ni brukar kunna vara så bra smakråd. Jag har nämligen sneglat på en grön kavaj ett tag men kan inte bestämma mig för om den är snygg eller inte. Första anblicken så blev jag superförälskad, men sen började jag tänka om den blev för skrikig. Jag tänker till ett par vita tajta jeans i sommar och ett par schyssta klackar.

Vi ska ju till Båstad med lite vänner i juli och då behöver man ha lite fräsiga outfits tänker jag. 🙂 Vad tycker ni?

Är det inte snygg? Eller blir den för mycket? Den finns HÄR, beställ nu inte slut på den om ni får för er att ni tycker den är fin. Jag måste beställa först….. Haha….

Sen måste jag fråga om de här sandalerna? Jag äger 2 par skor från märket Tamaris och jag ääääälskar dem. Ena paret är stövletter och jag har inte haft några som helst problem att gå med dom, kan ha dom på mig lååånga dagar. Älskar såna skor. Nu hittade jag ett par sandaler från samma märke men vet inte om dom är riktigt jag?

Vad tycker du? Jag tycker dom var fina, tänker att dom passar både till kjol, till jeans och vanlig byxa. De ska tydligen också ha någon specialsula som är sådär mjuk och behaglig och sviktar tillbaka när man går. Alltså, det låter som en dröm för mig. Finns HÄR, men beställ nu inte slut på dom om ni får för er att ni vill ha…. haha.

mönstrad blus

Vad ni däremot får beställa av hejvilt är det som jag ska tipsa dig om nu. Cellbes har nu halva priset på massor av toppar, alla dessa här ovan i collaget är det halva priset på t ex.  Alla toppar som är på halva priset nu hittar du HÄR. Jag har kommit underfund med att jag köper för lite vardagstoppar. Mina toppar som jag fastnar för är alltid lite lite för fina för att använda till vardags, eller så blir det bara helt vanliga t-shirts som nästan är för fula att ha till vardags….haha, aldrig är man nöjd. Aja, nu ska det bli ändring på det….

0
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
4 years ago

Köp den gröna kavajen. Supersnygg!

niinis
niinis
Reply to  Maria
4 years ago

Köpt!

Carro
Carro
4 years ago

Jag tror att du skulle passa grymt bra i kavajen Köp!

niinis
niinis
Reply to  Carro
4 years ago

Japp, köpte!

Ann-Louise
Ann-Louise
4 years ago

Åh vad roligt att du ska till Båstad jag bor och har bott i Båstad hela mitt liv. jag har läst din blogg så länge och känner så igen mig i dig när du skrivit om din oro för dina barn. Hoppas jag får en skymt av dig ☺️

niinis
niinis
Reply to  Ann-Louise
4 years ago

Kul att du varit här så länge. Hoppas vi ses! Kram

Linda
Linda
4 years ago

Kavajen är skitsnygg tycker jag
Sandalerna, not so much…

niinis
niinis
Reply to  Linda
4 years ago

Haha Beställde dom. Då kommer du tycka att jag har fula sandaler i sommar. ❤️

Carina S
Carina S
4 years ago

Supersnygg kavaj, kommer bli grymt snyggt till vita byxor jag gillade sandalerna, passar till allt o bra att ha ett par riktigt sköna sommar skor med jag tror dom är mkt snyggare på så att säga, än bara på bild så.

niinis
niinis
Reply to  Carina S
4 years ago

Ja men så kände jag med, att sandalerna nog är snyggare på/ det visar sig när de kommer, visar här då.

Nästa inlägg

Kycklingfärsbiffar med gräddsås

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x